movie maker windows 10 için daha kullanılamıyormuş movie maker gibi ücretsiz bi video düzenleme programı var mı googledan baktım fakat düzenlediğim videoları mp4 şeklinde kaydedemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
WINDOWS BİLGİSİSAYAR İÇİN ARIYORUM
Bildiğiniz ücretsiz video düzenleme programı var mı?
Da inci resolve ismi şimdi hatırladım. Evet ücretli de var ücretsiz de her türlü kayıt yapıyor ancak senin sitem özelliklerin önemli Benin kullandığım programlar bu da dahil güçlü sistemler istemekte ernek olarak ekran kartın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ankara 'DA isen sana Adobe pro olması lazım elimde ki sanırım crack li yükleye bilirim
değilim crack ne oluyo?
Orginal gibi yoksa ücretli program Adobe en iyilerinden bir video editleme programı
evet de ücretsiz arıyorum ben
Resolve var sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama İngilizce güzel program bir zamanlar kullandım
tamamen ücretsiz mi ayrıca videoyu masaüstüne mp4 olarak kaydedebiliyo mu?
Da inci resolve ismi şimdi hatırladım. Evet ücretli de var ücretsiz de her türlü kayıt yapıyor ancak senin sitem özelliklerin önemli Benin kullandığım programlar bu da dahil güçlü sistemler istemekte ernek olarak ekran kartın nedir?
sistemimi neden soruyon bilmiyom ki onları ben
windows 10 kullanıyom işte
Öyle olmaz arkadaşım win on arama motorunu ayğıt yöneticisi yaz çıkan pencereden grafik kartı olan bir ne yazıyor orada
yok ya
olur mu var nasıl olmaz işlemci yazan yerin 3 ya da 4 satır üzerinde olması gerekmekte arkadaşım
mp4 olarak kaydetmiyo bu program ya offff boşuna indirdim
Render alırken ayarlar bölümünden yaıt secenekleri var
Ben kullandım biraz araştırın
aynne kullanılıyodur kesin
kullanılıyomuş ya ayarlama yapmak lazımmış youtubedan baktım şimdi
Sana diyordum canım da sen beni pek dinlemedin san ki mi? 💛
evet ya kusura bakma pardon
o kadar çok program indirmiştim ki hiçbirinde kaydedemiyodum sinirlenmistim o an :D
Burada tecrübe konuşuyor küçük hanım, ☺️😇😚
Inshot
hayır ya bilgisayar için istiyorum
Bilgisayar diye belirtmemişsin nereden bileyim.
belirtmeme gerek yok ki adı üstünde "video düzenleme programı" diyorum "uygulama" değil
Video düzenliyor zaten bu
biliom da uygulamalar telefonlar içindir
video düzenleme programları ise pc için
Of yardım ettik alt tarafı ne atar yaptın ya
bi şey demedim ki açıklama yapıyom anlaman için. d
Yapıyorum *
*yapıyom
Tamam Kezban
qes lan sesini k@lt@k
Telefon için var
ben bilgisayar için istiyorum ama