0 a ramak kala'cılar toplaşın!
%25 civarı
%15 civarı
%10 altı
0 a ramak kala.
Değişiyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Telefon kapanmaya sinyal vermediği sürece prize taktığım söylenemez. Zaten sürekli şarjda gezmek ya da şarjı varken şarja takmak pil ömrünü ve telefon ömrünü ciddi mana da öldürüyor. Uzun ömürlü ve sağlıklı telefon kullanmak isteyen varsa mutlaka bu konuyu araştırmanızı öneririm.
Değişiyor Bazen bittiği kapandığı Oluyor 😅 ama genellikle Bitmeden takarım şarja her akıllı telefon da geçerli bu Telefon %1 gördüğü anda hepimiz yandık demektir risk yüksek yani kapanma durumu 😅 onun için %5 en fazla o seviye görünce takmak İyidir
Cevap
11Cevap
%25'in altına inince şarja takıyorum.
Benim gibi 0 a yaklaşınca şarja takanlara ne önerirsin
%70 de falan takıyorum eğer zamanım varsa kısaca kullanmadığım zamanlarda şarjda telefonum
Bırak 70 i 30 u bile eklememiştim
Seçeneklerde yok ondan
Yeni nesil piller şarj edildikçe kendini güçlendiren pillerdir. Bu nedenle ben yüzde 50 nin altına düşürmem pek
"Sıfıra ramak kala" riskini almıyorum genelde çünkü telefonumun güç tuşu çalışmıyor, yani tel kapanırsa bir daha acamam o yüzden.
Zihinsel ve bedensel yoğunluğuma göre değişiyor..
Bazen telefonu açmayı bile unutuyorum 😁
0'a ramak kala. Orada bile geç kalma huyumu konuşturuyorum kapanıyor ama telefon. 😒
ben 0 a ramak kala babam da 100ken bile koyar onun hiç şarjsız telefon oynadığını görmedim cidden
Batarya sağlığı için %20-30larda konulması lazım diye biliyorum
0 ı hic gormedim 15 bile hatta
peki şarjda iken kullanır mısın
Kapanıp pişman olunca 😅
Bu benim
Değişiyor şarjsiz kalmıyim diye
Kafama göre bazen 10 bazen 20 bazen 40
%25 civarı şarja koyuyorum.
Değişiyor
%25 civarındayken
0'a ramak kala
%10'larda
bitince koyarım. neden böyle bir seçenek yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?