Bir kaç hafta önce orijinal ekran alıp yan sanayi ekran taktı bi karaktersiz servis o gündür cihazı kullanasım gelmiyor bir işim olduğunda kullanacakken adamın kulaklarını güzelce çınlatıyorum.. birde kesinlikle yetkili servis haricine gitme
Tam modelini bilmediğin için net fiyat veremiyorum yan sanayi 1500-2000 arası orijinali 4500-5000 tl arası yani bu dokunmatikli ekran ekran cercevesinde çatlak varsa menteşe kiriksa onlarda artı fiyat çıkar
Dokunmatik Şu an yoksa mouse dokunmadığı geri getirmez. Yetkili servis hp türkiye ama onlar daha yüksek fiyat verir onlar orjinal parça takar ve kasayida yaptirman gerek der 6 bine yakın cikar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yetkili servisinde, ücreti karşılığı yaptırırsanız, orijinal olur. Üstelik, garantili de olur.
Ooo bilgisayar 5 , 6 yıllık 😏
Farketmez. Orijinal istiyorsanız böyle. Normal bilgisayarcılar da yapar.
Evkurdan denk gelmişti modeli beğenmiştim almıştım kaç yıl oldu hiç tamir gormemedi bide ben çok oyuncuyum😁
Evkura götürsem, yetkili servise verir mi 2015 te aldım
Muhtemelen vermez. Servis adresi, internette yazar. Oraya götürmek gerek.
Çatladıysa bir şey olmaz kullanmaya devam et ama sakın yan sanayi ekran taktırma bilgisayardan soğursun
Düşünebiliyorum, çok yavaşlar soğurum bilgisayardan
Şimdilik mause alıp devam etcem daha sonra yaptırırım artık
Bir kaç hafta önce orijinal ekran alıp yan sanayi ekran taktı bi karaktersiz servis o gündür cihazı kullanasım gelmiyor bir işim olduğunda kullanacakken adamın kulaklarını güzelce çınlatıyorum.. birde kesinlikle yetkili servis haricine gitme
ekran mürekkebi falan dağılmadıysa kullan hiç uğraşma
Yetkili servis i neresi oluyor evkurdan almıştım 2015 te
Ekran geliyor , mause yok işte ama boşuna mause de almak istemiyorum
Evkura götürsem, yetkili servise verir mi
Evkuru bilmiyorum da onlar servise verse bile süreci uzatırlar en iyisi internetten araştır sen direkt ver
Ve garanti vs. bitmiş uğraşmazlar büyük ihtimalle
İnternetten nasıl bulabilirim ki
Babamın güvendiği var ama her kes çok degisti yan sanayi takar
Yetkili servisini bulabilir miyim
Cihazın kitapcığı falan duruyorsa onda yazıyor servis adresleri onlar yoksa google a HP yetkili servis yaz birsürü sonuç çıkıyor
eğer çok yakınınız değilse o kişiyede güvenmenizi önermem şu an herkes alacağı paranın derdinde
Kutahyadayim hp servis bulmam zor mecbur babamın dediğ yer olur orijinal istiyorum derim onlara , ama şu an para yok mause denicem
Sana en az 2 bin TL ye patlar, geçmiş olsun
Bilgisayarın fitati o neredeyse
Ama şu an her şey ateş pahası, istersen araştır. Tabi yan sanayi yaptırırsan daha ucuza gelir.
Yan Sanayi yaptırsam nasil olur sonra orijinal yaptırırım param olunca
Ya, yaptıracaksan orjinal yaptır. Yan Sanayi aşırı kötü. Yani kullanmak dahi istemezsin o derece
2 bin yok bende 😒
Ya bi de yüksekten düştü bilgisayar giti mi acaba gece gece sinir oldum
Tekrardan açmadın mı, eğer açılıyorsa paran olunca yaptırırsın
Ayrıca 2 bin TL yi misal olarak verdim. Sen yine de yetkili servisine sor. Orjinal ürünler pahalı oluyor
Açılıyor, ekran geliyor ama dokunmatik ekran kullanıyordum. Basıyorum yok ekran çatlak olduğundan çalışmadı ,. mause yoktu öyle kullaniyordum😁
İdareten bir tane mouse al bari, yine iş görür bir süreliğine
Durup dururken masraf acıyorum ben babama nasıl dicem
Ya cana geleceğine mala gelsin. Babanın bir şey diyeceğini sanmıyorum, hatta tamir dahi ettirir
Mause alsam öyle kullanabilir miyim ki
Kullanırsın ya, neden kullanamayasın
Ekranı çatlak ya ondan
Yine de kullabilirsin, engel değil yani
Bozulmaz mi öyle
Valla tuzla buz oldu çerçevesi içim yanıyo
Bozulmaz, yani ekran çalışıyorsa, o şekilde de kullanabilirsin.
Böyle kullana koyem bari ekstra borc çıkıyor 5000 bin bulur gibi geldi
5000 ne ya, yeni bilgisayar alırsın o paraya. Ayrıca ana kart değil ki bu. Sadece ekran. Ekran o kadar etmez.
Yorumlar da birisi öyle diyince tamirciye bile gitmeye cesaret edemedim , çünkü ekranı camı çok hoştu , büyük ekran bide tutarsa diye
Ne güzel YouTube den video izliyordum odamda :(
Bilgisayar gidince dünya karanlıkta gibi
Zannetmiyorum, sonuçta üstünden kaç sene geçmiş. Sen kendin götür servise
Yapılır ama pahalı olur
Ne kadar olur sence
Markası ve modelini yaz
Hp pavilion 23
Dokunmatik özelliği gider mi
Tam modeli lazim
Xw mi xi mi tam model lazım
Ben o kadar bilmiyorum windows 10 kaldırıyor işte oyunlarını falan 2015 te almıştım
Tam modelini bilmediğin için net fiyat veremiyorum yan sanayi 1500-2000 arası orijinali 4500-5000 tl arası yani bu dokunmatikli ekran ekran cercevesinde çatlak varsa menteşe kiriksa onlarda artı fiyat çıkar
Oha sen naptin ben o kadar veremem:( olcem üzüntüden
Bilgisayarin fiyati 4bin be
Çerçevesinde çatlak var tabi
Ekranda da var
Üzgünum ama herşeyin fiyatı uçtu
Ekran da görüntü var mı
Kullanmicam bilgisayar falan öyle dursun , kendime daha çok vakit ayırırım bende spor
Peki
Mause alsam mause ile kullansam olur mu dokunmatige zarar verir mi
Çok seviyordum bilgisayarımı:(
Ekranda görüntü varsa dokunmatik çalışmıyorsa evet mause al ama ekranda sorun varsa bnece bir monitör alıp bağla daha ucuz olur
Ekran geliyor , görüntü var dokunmatik çalışmıyor mause yoktu dokunmatik kullanıyordum youtubeden video izliyordum şimdi dünya bomboş oldu
Bilgisayarın kasası falan içinde çok hoş görüntüsü var ben çok beğeniyorum 2015 te aldım ama aşıktım bilgisayariima
O zaman bir mause al sorun olmaz
Dokunmatik giderse :(
Ya bi de olmazsa boşuna mauseye para vermiyim😒
Dokunmatik Şu an yoksa mouse dokunmadığı geri getirmez. Yetkili servis hp türkiye ama onlar daha yüksek fiyat verir onlar orjinal parça takar ve kasayida yaptirman gerek der 6 bine yakın cikar
Ya onla ugrsacama monster pc alırım o kadar zengin olsam
Geçmiş olsun
Saol