İnternet & Teknoloji Whatsapp hakkımda kısmında ne yazıyor? elaaaaa83838 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor iyi akşamlar öncelikle wp de hakkında kısmınızda ne yazıyor hoşuma gideni çalıcam skksksksksk Whatsapp hakkımda kısmında ne yazıyor? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Sonsuzluk işareti var 0 0 Yorumla
yalnız49 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Hiç bir şey yazmıyor ama WhatsApp, da şöyle bir söz var kendime ait sözDoğru kişi olmak, Yanlış kişi olmaktan iyidir 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Gülmeyi unutan şu halimize, dön ne olur bir uzaktan bak. 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl tanrı düşmanlarıma merhamet etsin, çünkü ben etmeyeceğim. 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 566 cevap paylaştı. "Merhaba, ben whatsapp kullanıyorum" gibi bir şeydi. 0 0 Yorumla
reysweet Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Başkalarının resminde yer almak için kendini değiştirme 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sonsuzluk işareti var
Hiç bir şey yazmıyor ama WhatsApp, da şöyle bir söz var kendime ait söz
Doğru kişi olmak, Yanlış kişi olmaktan iyidir
Gülmeyi unutan şu halimize, dön ne olur bir uzaktan bak.
tanrı düşmanlarıma merhamet etsin, çünkü ben etmeyeceğim.
"Merhaba, ben whatsapp kullanıyorum" gibi bir şeydi.
Başkalarının resminde yer almak için kendini değiştirme
Kızlar Bir Adım Öne
Hayat boş eğlen cos
Uyuyor
boş.
yorgun ama dinamik
Bişey yazmıyor
pil bitmek üzere
. Var.