Biraz da nizamiyedeki lavukların inisiyatifine bağlı, almıyorum diye ısrar ederse almaz tabi orası ayrı. Askeriyede gemisini yürüten kaptan, herkes derebeyi
Ben sarılmış tütün götürdüm almadılar mesela. Bir arkadaş da bacağına alüminyum sarıp, içine iphone koyup dedektörden ötmeden geçmişti. O da farklı bir teknik. Alüminyuma sarınca ötmüyormuş, silah bile sokabiliyormuşsun
Yerine göre değişir, her usta birliğinde telefon kullandırmıyorlar. Bize Kıbrıs'ta kullandırtmamışlardı, devamlı arama yapıyorlardı. Yatağın ortasını yarıp içine sokuyordum, o şekilde kullanıyordum erlerden bile gizli
Askerlik iğrenç bir ortam, hayatımda yaşadığım en kötü günleri askerde yaşadım. Kapıdan girer girmez 250 bin verip bedelliye çevirmeyi teklif ettim, kabul etmediler
Savaşmaya gitmiyorsun, sınıra falan da yollamıyorlar. Üç kuruş paraya çalışan bacak kadar çocuk olan uzman çavuşlara karılık yapmaya gidiyorsun, öyle kahramanlık falan yok ortada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben soktum da bende kamera yoktu olanları da kırdılar diye biliyorum olabilir:)
Bundan mıydı
Yok kanka Samsung tuşlulardan.
ama diyorum ya kamerasını kıranlar oldu bazen nizamiye de nöbetçi komutan kırıyor zaten.
Kameralı diye almamazlık yapmıyorlar yani kırıp alıyorlar
ya söylersin sende zaten veya sen kırarsın başka yok dersin. kamera çalışmadığı sürece ve internet bağlantısı olmadığı sürece sıkıntı olmaz.
Bunlar daha dayanıklı
klavyesi daha kullanışlı en azından
Götürülür, götüren vardı
Onlardan haber var mı
Götürdüler de almamışlarsa
Birlikte askerlik yaptık, evlere dağıldık. Hala hayattalar
Eyvallah reis riski alıcam gibi
Risk falan değil kamerasını kırıp sokarsın bir şey olmaz
Kamerayı kırsan bile almaz diyenler var veya açıp kurcalarsa İnternete girdiğini görür almaz diyenler var sorayım dedim
Biraz da nizamiyedeki lavukların inisiyatifine bağlı, almıyorum diye ısrar ederse almaz tabi orası ayrı. Askeriyede gemisini yürüten kaptan, herkes derebeyi
Doğru dua edicez artık iyisine denk gelelim diye
Ben sarılmış tütün götürdüm almadılar mesela. Bir arkadaş da bacağına alüminyum sarıp, içine iphone koyup dedektörden ötmeden geçmişti. O da farklı bir teknik. Alüminyuma sarınca ötmüyormuş, silah bile sokabiliyormuşsun
O kadar büyük oynamaya gerek yok ya zaten en fazla acemide böyle olur ustada Android alınabiliyor diye biliyorum
Yerine göre değişir, her usta birliğinde telefon kullandırmıyorlar. Bize Kıbrıs'ta kullandırtmamışlardı, devamlı arama yapıyorlardı. Yatağın ortasını yarıp içine sokuyordum, o şekilde kullanıyordum erlerden bile gizli
Çok kasıntı ya o ortamda da öyle için rahat etmez hep diken içinde, valla içim karardı
Askerlik iğrenç bir ortam, hayatımda yaşadığım en kötü günleri askerde yaşadım. Kapıdan girer girmez 250 bin verip bedelliye çevirmeyi teklif ettim, kabul etmediler
Ya seve seve işte
Sorsan insan hakları var memlekette. Ama sırf erkeksin diye zorla askere gönderiliyorsun, gel de analarına avratlarına sövme
Kurban lazım işte sınıra
Savaşmaya gitmiyorsun, sınıra falan da yollamıyorlar. Üç kuruş paraya çalışan bacak kadar çocuk olan uzman çavuşlara karılık yapmaya gidiyorsun, öyle kahramanlık falan yok ortada
Götürülmez
Sebep
Olmaz
Sıkıntı çıkarırlar
almazlar knk
Aynen