İnternet & Teknoloji Telefon kameram kırıldı yalanı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birine telefonumun kamerasının kırıldığını söylemem lazım ne diyebilirim sadece kameramın kırıldığına inandırmak için? Güncellemeler+1 yıl soru yanlış anlaşılmasın kanıtlamak zorunda değilim yalan olsun yeterli kanıtlamama gerek yok uzakta zaten kişi Telefon kameram kırıldı yalanı? Cevapla Telefon Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Tüh ya tesadüfe bak derim bir şey istediğim zaman o esyaya bir şey olduysa. Yalan olduğu kabak gibi ortada bir durum. İstemiyorsan açık açık söyle 0 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 940 cevap paylaştı. Nü foto krizi.. Telefonum düştü canım çok sıkkın de. 0 0 Yorumla
Abcabs Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Bulunmani istemedigi yere gideceksin oradan doğal olarak foto isteyecek sende kameram kırıldı diyeceksin. Ama bunu o yemeyecek çünkü siz dişiler tel kamerasına bağımlı yaşıyor sürekli foto çekiyorsunuz. O kamera kırılırsa sen zaten ölürsün 😂 0 0 Yorumla
tanımadanolmaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Kameraya toz yap ya da ruj sür saçma canım çeksin😂 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Niye yalan soyluyorsun ki gorusmek istemiyorum de 0 1 Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Telefonum suya dustu kamerasi acilmiyor de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tüh ya tesadüfe bak derim bir şey istediğim zaman o esyaya bir şey olduysa. Yalan olduğu kabak gibi ortada bir durum. İstemiyorsan açık açık söyle
Nü foto krizi.. Telefonum düştü canım çok sıkkın de.
Bulunmani istemedigi yere gideceksin oradan doğal olarak foto isteyecek sende kameram kırıldı diyeceksin. Ama bunu o yemeyecek çünkü siz dişiler tel kamerasına bağımlı yaşıyor sürekli foto çekiyorsunuz. O kamera kırılırsa sen zaten ölürsün 😂
Kameraya toz yap ya da ruj sür saçma canım çeksin😂
Niye yalan soyluyorsun ki gorusmek istemiyorum de
Telefonum suya dustu kamerasi acilmiyor de
Seni görmek istemiyorum de 😂