İnternet & Teknoloji Klima Kumandası Uygulaması? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Klima kumandası uygulamalarında neden Regal Klima kumandası yok? Güncellemeler+1 yıl SAMSUNG'U SEÇİP YAPTIM TEŞEKKÜR EDERİM YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIĞINIZ İÇİN :) Klima Kumandası Uygulaması? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Herhangi bi kumanda uyuyo 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Soran +1 yıl Uymuyor Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Evrensel kumanda indir çalışır büyük ihtimalle Yorumla Soran +1 yıl İndirdim ama marka seçmem gerekiyor? Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yokmu regal Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef :( Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Du bi dk bakıym Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Regal klima kumandası yaz Vestel evrensel çıkıyo ilk sırada o çalışıyor Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır deneyeceğim teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Regal yok nasıl çalışıyor? Yorumla
melis2625 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Regal klima muzelik olduğu içindir kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu kanıya nerden vardın acaba kanka Yorumla Soran +1 yıl klimaların da yeni modeli çıkıyor bilmem farkında mısın hani Regal'in de çıkıyor Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Vesteli dene 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vestel de yok Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Başka kumanda appi indir o zaman Yorumla Soran +1 yıl Çoğunu indirdim yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herhangi bi kumanda uyuyo
Nasıl yani?
Uymuyor
Evrensel kumanda indir çalışır büyük ihtimalle
İndirdim ama marka seçmem gerekiyor?
Yokmu regal
Yok maalesef :(
Du bi dk bakıym
Regal klima kumandası yaz Vestel evrensel çıkıyo ilk sırada o çalışıyor
Tamamdır deneyeceğim teşekkürler
Regal yok nasıl çalışıyor?
Regal klima muzelik olduğu içindir kanka
bu kanıya nerden vardın acaba kanka
klimaların da yeni modeli çıkıyor bilmem farkında mısın hani Regal'in de çıkıyor
Vesteli dene
Vestel de yok
Başka kumanda appi indir o zaman
Çoğunu indirdim yok