Internette youtube video dönüştürücü sitelerine baktımda sorun şu. Videolarin kaliteli olmasina gerek yok. 360p ya da 480p yeterli benim icin. 360p yukledim birkac siteden ordaki sorun videoyu ismiyle beraber yuklememesi. Nerdeyse 30-40 tane video indirecegim bilgisayara ve bu kadar videoya tek tek yeniden adlandırma yapamam.
Baska bir site buldum. Onda da videoyu ismiyle indiriyor ama bana hangi video kalitesinde indirmem gerektigini sormuyor. Linki yapistiriyorum indir dedigimde direkt indirmeye basliyor ve videolari net görüntü olarak indiriyor. Ya 720p ya da 1080p olarak indiriyor. Benim bu kadar netliğe ihtiyacım yok videolarda.
Ben hem videonun ismiyle indirsin, hemde video kalitesini benim belirledigim sekilde indirsin istiyorum. Bu şekilde olan bir site var mı?
Baska bir site buldum. Onda da videoyu ismiyle indiriyor ama bana hangi video kalitesinde indirmem gerektigini sormuyor. Linki yapistiriyorum indir dedigimde direkt indirmeye basliyor ve videolari net görüntü olarak indiriyor. Ya 720p ya da 1080p olarak indiriyor. Benim bu kadar netliğe ihtiyacım yok videolarda.
Ben hem videonun ismiyle indirsin, hemde video kalitesini benim belirledigim sekilde indirsin istiyorum. Bu şekilde olan bir site var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
idm kur crakli var internette sadece youtube tan değil istediğin her yerdeki videoları indirebilirsin.
https://x2download.com/tr75 al buyur
youtube. com dan önce ssyoutube. com yani ss ekle indir en basiti
Bunu denedim ama videoyu yine ismiyle indirmiyor. Dosya adı videoplayback. mp4 olarak iniyor. Ben videonun adıyla insin istiyorum. Nasil duzeltebilirim bunu? Dedigim gibi birden fazla video yukleyecegim. Tek tek adlandirma yapmakla ugrasmak istemiyorum
İsim değiştir indirince yani
Youtube yerine NewPipe kullanırsanız daha iyi olur. Hem oradan indirebilirsiniz.
Bilgisayardan oluyor mu?
Hayır olmuyor.
Youtube dönüştürücüyü indir, daha iyi olur.
Y2mate, savefrom