İnternet & Teknoloji Tiktokta takipçi hilesi var mı? Ben bu hesabı takip ettiğimi hatırlamıyorum ama listemde çıkıyor dediğiniz oldu mu? tubty Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Epeydir paylaşım yapmayan ama her gün yüzlerce takipçi gelen hesaplar görüyorum bu hesaplar bot mu Güncellemeler+1 yıl Özellikle yeni açılmış henüz doğrulanmamış hesaplara oluyor gibi Tiktokta takipçi hilesi var mı? Ben bu hesabı takip ettiğimi hatırlamıyorum ama listemde çıkıyor dediğiniz oldu mu? Cevapla TikTok Soruları Takip Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sanırım yok bot takipçiler olabilir ama daha sonra gidiyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bot bile olsa hayatımda gördüğüm en iğrenç uygulama. Bu kadar boş, bu kadar berbat, bu kadar iğrenç bir uygulama hayatımda görmedim. 2 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı. Aynısı bendede var ve deli ediyo geneli koreli 0 7 Yorumla tubty +1 yıl nasıl ne var Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Gereksik takip Yorumla tubty +1 yıl sana mı takip geliyo sen mi takip etmiş oluyorsun Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bana geliyo Yorumla tubty +1 yıl ben takip etmediğiniz halde takip ediyor göründüğünüz hesapları sordum ama Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Hee arada geliyo Yorumla tubty +1 yıl geri çıkıyor musun takipten Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tüm sosyal medyalarda takipçi hilesi vardır 0 1 Yorumla tubty +1 yıl olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onlar bot değil yayın açıyorlar çoğuda ayak yayını 0 11 Yorumla tubty +1 yıl cidden ona da çok dek geldim hayret izleniyor :D Cevap sahibi +1 yıl Sende yapsana ☺️ tubty +1 yıl haha niye Cevap sahibi +1 yıl Para takipçi kasarsin tubty +1 yıl bi ayak yayını yapıyoruz diye ne kadar kazandırır ki Cevap sahibi +1 yıl Ohooo deli paralar bendede var Cevap sahibi +1 yıl Hesap tubty +1 yıl takipçi sayısına göre mi izlenme sayısına göre mi mesela kaç olunca para vermeye başlıyo Cevap sahibi +1 yıl Yapacak dersen yardımcı olurum tubty +1 yıl sordum sadece Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin iyi akşamlar
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Var elbette 0 1 Yorumla tubty +1 yıl denk geldi mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sanırım yok bot takipçiler olabilir ama daha sonra gidiyorlar
Bot bile olsa hayatımda gördüğüm en iğrenç uygulama. Bu kadar boş, bu kadar berbat, bu kadar iğrenç bir uygulama hayatımda görmedim.
Aynısı bendede var ve deli ediyo geneli koreli
nasıl ne var
Gereksik takip
sana mı takip geliyo sen mi takip etmiş oluyorsun
Bana geliyo
ben takip etmediğiniz halde takip ediyor göründüğünüz hesapları sordum ama
Hee arada geliyo
geri çıkıyor musun takipten
Tüm sosyal medyalarda takipçi hilesi vardır
olabilir
Hiç kullanmadım tiktok
Onlar bot değil yayın açıyorlar çoğuda ayak yayını