Sevdiğim erkek onun fotoğraflarını görmiyim diye beni sosial medyadan engelledi. Onu sevdiğimi biliyor ama karşılıksız seviyorum. Sizce neden fotoğraflarını görmemi istemiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bahs etdiğim kişi okuduğum üniversitede çalışıyo
Sevdiğim erkek fotoğraflarını görmemi istemiyor, beni sosyal medyadan engelledi. Neden olabilir?
Yav öyle değil. Ben instadan ona yazıyordum o cvp vermiyor. Okuduğum üniversitede çalışıyo biliyor onu sevdiğimi. Facede eklememiştim onu proflm karşısına çıkmış sanırım engellemiş ordan. Sonra gördüm tiktokda hesabını gizliden çıkarmış yanlışlıkla vidyosunu beğendim sonra geri çektim. 1 saat sonra profil resmini kaldırdı. Resimlerini neden gizlediğini anlıyamıyorum
Sosyal medyasında görmeni istemediği şeyler olabilir vs olabilir. Şahsen ben böyle bi durum yaşıyor olsam altında çok şey arardım, gizli saklı bi şeyleri var demekki. Bundan bi hayır gelmez sana at gitsin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gizli saklanıcak bişey yok sevgilim değil onu sevdiğimi biliyor okuduğum üniversitede çalışıyo kendisi
Okuduğun yerde çalışan artı karşılıksız eee daha ne? Gidip ortamından bulsana. Ne diye sarıyosun başkasına yani illa ulaşamadığın senin üstünde biri olacak. Psikolojik sıkıntıların dışa vurumu bunlar hep.
Seni engelleyeni sen niye düşünüyorsun? Onu rahatsız etmiş olabilirsin ya da senin sevgini bünyesi kaldırmadı. Sevildiğin kadar sev, seni engellemişse düşme onun peşine
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çıplak fotoğraflarını görmeni istemiyor. Kendisi gey
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sana kibarca "bas git" demeye çalışmış, fazla ısrarcı olma bence.
Tanıyoruz bir-birimizi hatta biliyor onu sevdiğimi yüzüne söyledim çünki. Fotoğraflarını görmiyim diye engellemiş beni hatta dün tik tokta hesabınl gizliden çıkardı. Bende vidyolarına bakarken yanlışlıkla beğendim sonra geri çektim. Profil fotosunu kaldırdl bu arada o beni sevmiyor
Tanıyoruz bir-birimizi hatta biliyor onu sevdiğimi yüzüne söyledim çünki. Fotoğraflarını görmiyim diye engellemiş beni hatta dün tik tokta hesabınl gizliden çıkardı. Bende vidyolarına bakarken yanlışlıkla beğendim sonra geri çektim. Profil fotosunu kaldırdl
Tanıyoruz bir-birimizi hatta biliyor onu sevdiğimi yüzüne söyledim çünki. Fotoğraflarını görmiyim diye engellemiş beni hatta dün tik tokta hesabınl gizliden çıkardı. Bende vidyolarına bakarken yanlışlıkla beğendim sonra geri çektim. Profil fotosunu kaldırdl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cidden mi soruyorsun görmemen gereken bir şeyler saklıyor belli ki yaaani anladın bende😜😃
Gizli saklanıcak bişey yok sevgilim değil onu sevdiğimi biliyor okuduğum üniversitede çalışıyo kendisi.
O zaman üzerine alınma başkasının görmemesidir gayesi kimbilir
Yav öyle değil. Ben instadan ona yazıyordum o cvp vermiyor. Okuduğum üniversitede çalışıyo biliyor onu sevdiğimi. Facede eklememiştim onu proflm karşısına çıkmış sanırım engellemiş ordan. Sonra gördüm tiktokda hesabını gizliden çıkarmış yanlışlıkla vidyosunu beğendim sonra geri çektim. 1 saat sonra profil resmini kaldırdı. Resimlerini neden gizlediğini anlıyamıyorum
Senden kaçacak kadar korkak ise koşmayı bırakıcaksın net yani bu boşa kürek çekmek hoş yine de swn bilirsin!
Sence nasıl bi anlamı olabilir mantığını çalıştır saman altından su yürütüyor da olabilir seni görmek istemiyor da olabilir
Sosyal medyasında görmeni istemediği şeyler olabilir vs olabilir. Şahsen ben böyle bi durum yaşıyor olsam altında çok şey arardım, gizli saklı bi şeyleri var demekki. Bundan bi hayır gelmez sana at gitsin.
Gizli saklanıcak bişey yok sevgilim değil onu sevdiğimi biliyor okuduğum üniversitede çalışıyo kendisi
Şeyy kısaca sana benden uzak durur musun diyor bence kendini düşürme.
Bu kadınlar gercekten tuhaf
Seveni iter boş ver cekene yapışır
Okuduğun yerde çalışan artı karşılıksız eee daha ne? Gidip ortamından bulsana. Ne diye sarıyosun başkasına yani illa ulaşamadığın senin üstünde biri olacak. Psikolojik sıkıntıların dışa vurumu bunlar hep.
Seni engelleyeni sen niye düşünüyorsun?
Onu rahatsız etmiş olabilirsin ya da senin sevgini bünyesi kaldırmadı.
Sevildiğin kadar sev, seni engellemişse düşme onun peşine
Çıplak fotoğraflarını görmeni istemiyor. Kendisi gey
Sana kibarca "bas git" demeye çalışmış, fazla ısrarcı olma bence.
Çünkü adam rahatsız olmuştur, çünkü seni takıntılı olarak dusunuyordur
Senden terk edip gittiği için birdaha da senin yüzüne bile görmek istememiştir.
Gizli saklanıcak bişey yok sevgilim değil onu sevdiğimi biliyor okuduğum üniversitede çalışıyo kendisi.
Yüz görümlüğü istiyordur.
O ne demek
kendini çirkin sanıyordur beğenmeyeceğini sanıyor
Tanıyoruz bir-birimizi hatta biliyor onu sevdiğimi yüzüne söyledim çünki. Fotoğraflarını görmiyim diye engellemiş beni hatta dün tik tokta hesabınl gizliden çıkardı. Bende vidyolarına bakarken yanlışlıkla beğendim sonra geri çektim. Profil fotosunu kaldırdl bu arada o beni sevmiyor
vay görgüsüz ( hoşlandığın çocuga diyom)
Sende sevmeye devam mı ediyorsun canım
Kalp işte, atada konar itede ((
Peki
Seni aldatıyor olabilir
@Hercai3553 seni silmişim geri mesaj atamıyorum bebi geri ekle :D
Bebi ne ya beni diyecektim
Görmesen nasıl aşık oldun
Diğer sevgilisiyle foto atıyor çünkü
Geçmiş olsun başkasının görmesini istiyor demek
Senden rahatsız olmuş demek ki
Seni beğenmiyordur...
Seni sevmiyorum çünkü
sevme kızım incinirsin
Hiç gormedin mi
Ne sacma
Güvenmediği içindir
Senden sakladığı bir sey var galiba
Olabilir takp etmeni istemiyordur
Önüne bak
Gizli iş çeviriyor
Hiç görmedin mi
Çok kıskanç
rahatsız oldu ondan