Güncellemeler
+1 yıl
C2 hesabı açtım ve profile kız profili ve vido yorumlanır yazdım insanları trolemek için ama birinden tehtit aldım eğer kız Olduğumu ispat etmesem beni siber suçlara şikayet edeceğini söyledi profilimi ss almış ip adresinden bulunursun ve ailene böyle şeyleri açıklarsın ozaman dedi bu durumda gerçekten beni şikayet edebilirimi?
Güncellemeler
+1 yıl
C2 hesabı açtım ve profile kız profili ve vido yorumlanır yazdım insanları trolemek için ama birinden tehtit aldım eğer kız Olduğumu ispat etmesem beni siber suçlara şikayet edeceğini söyledi profilimi ss almış ip adresinden bulunursun ve ailene böyle şeyleri açıklarsın ozaman dedi bu durumda gerçekten beni şikayet edebilirimi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok lan makara yapıyor bilişimciyim C2 de tonla tokat attım kız profili ile bir şey olmaz
Resmen bana livde kız olduğunu kanıtla dedi ben de beni tehtit ediyorsun bu tacize girer dedim sonra seni C2 yönetimine şikayet etim diyip kapatım hesabı
Umursama geç internet alemi her tehtidi neden umursuyorsun ki C2 abazalarin sexting aradığı bir platform kızdan çok fake kız abaza tokatlıyor platform zaten mesaj vs veri tutmuyor
İster istemez korkuyor insan adam ihbar edince ss falan atıcam diyince ben orada bı tırstım
Salla bir bok olmaz devam et zaten suç yok ortada ya
Merhaba benimde başıma benzer bir şey geldi bilişimcisin istek attım müsaitsen olayı anlatabilir miyim?
Ya 🤣🤣adam olmayan biri bildiği bir iki kurum ve bir de ciddiyetle yazdı diye sende buna inandın mı?
Hesabını kapatırsın olur biter. En fazla
Kapatım zatenn ama yinede çok cidiydi ss Alican şikayet edince sana atıcam ozaman görürsün dedi ama ben hemen kapatım hesabı
Seni korkutmak istemis sadece böyle şeylere inanmayın açın gözlerinizi
Bilemiyorum artık baya bı tırstım ben çok cidiydi 3 tane hesabı daha ihbar etmişim dedi baya bı korkutu beni şey diyor bide canlı aç ordan yüzünü göstermeden vücudunu göster seni yönlendiricem ben eğer ikna olursam etmem seni ihpar dedi
Hiç Bi şey yapamaz rahat ol
ya neyi şikayet edicek kız değil bu tutuklayın mı diyecek
Bilmiyorum ki çok cidiydi 2 dakika bekle ss Alcam şikayet edince görürsün diye baya şey soyledi
uğraşmıyorlar o yüzden boş ver
Gerçekten mi ben baya tırsıyorum ama
yok merak etme hiç bir b0k olmuyor emin olabilirsin, ampule laf etmediğin sürece ne kapına gelirler ne de uğraşırlar
İnşallah oyledir
c2 versene yazim sana :D
Kapatım hesabı
Korkma bir halt edemes
Edebilir dikkat etmek gerekir.
Boşverin
bir şey olmaz mı?