C2 hesabı açtım ve profile kız profili ve vide yorumlanır yazdım insanları trilemek için ama birinden tehtit aldım eğer kız?

Olduğumu ispat etmesem beni siber suçlara şikayet edeceğini söyledi profilimi ss almış ip adresinden bulunursun ve ailene böyle şeyleri açıkların ozaman dedi bu durumda gerçekten beni şikayet edebilirimi?
Güncellemeler
+1 yıl
C2 hesabı açtım ve profile kız profili ve vido yorumlanır yazdım insanları trolemek için ama birinden tehtit aldım eğer kız Olduğumu ispat etmesem beni siber suçlara şikayet edeceğini söyledi profilimi ss almış ip adresinden bulunursun ve ailene böyle şeyleri açıklarsın ozaman dedi bu durumda gerçekten beni şikayet edebilirimi?
Güncellemeler
+1 yıl
C2 hesabı açtım ve profile kız profili ve vido yorumlanır yazdım insanları trolemek için ama birinden tehtit aldım eğer kız Olduğumu ispat etmesem beni siber suçlara şikayet edeceğini söyledi profilimi ss almış ip adresinden bulunursun ve ailene böyle şeyleri açıklarsın ozaman dedi bu durumda gerçekten beni şikayet edebilirimi
C2 hesabı açtım ve profile kız profili ve vide yorumlanır yazdım insanları trilemek için ama birinden tehtit aldım eğer kız?