Mesajlaşırken sık sık emoji kullanan erkekler bana çocuksu geliyor nedense tamam ara sıra kullanırsın ama böyle her mesajın sonuna emoji atmakta ne bileyim 😒
#kafamıngüzelligi

#kafamıngüzelligi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence bunun ergenlikle bir alakası yok. Doğru bende çok sık kullanılmasını sevmem ama emojiler o anki duygularımızı belli etmek içindir. Gülerek cevapladığım ama sonuna emoji atmadığım için yalnış anlaşıldığım bile çok oldu. Düz bir mesaj attığın zaman bazen yalnış anlaşılmalar ola biliyor bunun için bazı yerlerde kullanılması iyi
Cevap
6Cevap
Ben pek kullanmam ama kullananlara da dikkat etmiyorum. Fark etmiyor bence. Bazıları duygularını emojilerle daha iyi ifade ediyor. Kimisi random kullanıyor. Herkes kendine en uygun gördüğünü yapıyor.
Bazı emojiler nedense sinirlerimi bozuyor benim bazıları hiç durnadan emoji atıyor insan yanlış anlayabiliyor ya da rahatsız olabiliyor
Mesajda bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyo ve o sebepten o anki durumunu belli etmen lazım nacizane görüşüm
Hayır değildir ama her mesajın sonuna da gülmesin a p tal gibi. Hiç emoji kullanmayan daha itici. Neyin ciddiyeti bu yani
Ergence değil.
Zaten mesajda mimik duygu yok emojide olmayınca anlamsız bir ciddiyet yükleniyor konuşmaya bana göre
Kullandığı emojilere bağlı, bazı emojileri kullanan erkeklerin yaaaavsk olduğunu düşünüyorum onun dışında ergen bulmuyorum hatta daha sempatik geliyor
Ben öyle düşünmüyorum ya duygu durumunu belli ediyor sonuçta. Adamlar kullanalım diye yapmış ajdjf
Hayır ya ne güzel renklendiriyor mesaj butonunu. :)
alakası yok
diğer türlü mesajda ruh yok gibi çok sıkıcı
Yerine göre kullanıyorum ergensi mi oldum şimdi 🤣 gelde kullanma
Düz yazı sevmiyorum karşı cinste, çok ciddi gibi oluyor geriliyorum.
Düz yazınca çok ciddi duruyorum diye, cümle sonuna ufak bir emoji bırakıyorum 😒
Bence o kisi mimiklerinide cok kullanandir, ve konusurken hareketli heyecanli biride olabilir. Mesaj yanlis anlasilmasin diyede kullanilabilinir
Emoji gibi sembolik şeylerin ergenlikle bir ilgisi yok. Ergenlik-olgunluk tamamen karakterle, kişilikle alakalı bir durum
Aaa bu sen değil mi? :D emojili
Komik değil 🤨
Aha yine emoji :D
kardeşim alemeninnnn sen sabır ver😒
Yarabel alemin yazmıştım
Amin amin 😃😃
Ben mutlu oluyorum öyle ergensi değil
Çok ciddi oluyormusum , kullanıyorum
Ergensi değilde saçma oluyor, itici tipler
Aksine eğlencelidir
iticidir
Hayır