Geçen hafta pazartesi eski sevgilimin görğştğğğ bi kıza mesaj attım farklı farklı hesaplardan. Kız ss almış. Yakını emniyet müdürü. Hakaret küfür cinsel bişey yok
buldurmak isteyecektir. Bu zamana kadar haber gelir miydi şikayet olsa? Deneyimlenen bilen varsa yazabilir mi
buldurmak isteyecektir. Bu zamana kadar haber gelir miydi şikayet olsa? Deneyimlenen bilen varsa yazabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hakaret küfür yoksa bir şey çıkmaz ama taciz etme yinede
Yok yapmıyorum ama son ana kadar kıza hesaplar açıp birliktiler mi değiller mi sordum inanmadım üst üste sordum. Çocuğu kötüledim falan. Bişey olur mu
Yok olmaz sanmam
Bu durumu deneyimleyen biri var mı tanıdığınız ona göre mi söylüyordunuz
Avukat çevrem var oradan söylüyorum
Ya umarım dediğiniz gibidir
Ama dediğim gibi ısrarcı taciz şeklinde üzerine düşme.. bilişim cezası alma yani
İşte o kadar yaptım zaten. Artık yapmıyorum ama o son noktaya kadar yaptım. Sürekli fake hesaplar açıp kıza uzun uzun mesajlar attım. Ondan önce görğştğüğü kişileri attım flaan saçma sapan şeyler işte.
Çok bezdirmişsin anlaşılan bu tür şeylere girişme bir daha çünkü kimin ne olduğu belli olmaz
Evet dediğim kişinin de eki kolu uzun :( bu emniyet müdürü bir tanıdığı var. İkisinlnde numarası var bende. Az önce yarım saat whatsapp ta konuştular tesadüf olmadığına eminim. 1 hafta geçti en son fake hesap olayının üstünden. Bu zamsn kadar biley olsa haberim olur muydu
Bir daha üzerine düşmezsen uğraşmayabilirler.. bir de anlamadığım şey hem bu kadar korkuyorsun hemde böyle şeyler nasıl yapabiliyorsun ya anlam veremedim gerçekten ama kınamıyorum tabii yaşadıklarını bilemeyiz
O an o kadar bunaldım ki. Dediğim kişiyle biz birkaç ay önce görüşmeyi bıraktık. Sonra ısrarla görüşmek istedi. Tekrar görüştük bir anda soğuk yapmaya başladı. Bu kızın fotolarını beğenmiş. Dediğim kızda 2 yıl önceki sevgilisi. Kıza fake hesaptan sordum yok öyle bir şey dedi. Birkaç gün sonra anneler gününde güllerle foto paylaştı. Yazmış altına, eski sevgilisinde hayırlısını versin Allah vs vs. Sonra sildi hemen. Sonra whatsap giriş çıkışları anlaşılıyor ama kız ısrarla yok diyor. Çocuğa sorsam sanane diyip işin içinden çıkacaktı. Ne yapacağımı bilemedim böyle bir saçmalıklar oldu
Siz ayrılmışsınız! ister eskisine döner ister yenisine döner. Bence bu kadar takıntı yapmamaya gayret et. Sende önüne bak. Yeni sevgili yap. Ondan başka adam mı yok yani sen üzerine düşünce daha da bir yerleri kalkmıştır. Okadar merak edip üzerlerine düşmeseydin onlar böyle bile olmayabilirdi. Hem biraz kaderci ol. Yani her şey olacağına varır. Hem seni istemeyeni senden gideni “sen hiç isteme”! Biraz silkelen kendine gel yani
Artık öyle yapıyorum.. keşke daha önce dediğiniz gibi olsaydı. Üzerine düştükçe daha iyi olacak sanıyorsun ama tam tersi oluyor
Emniyet Müdürü böyle saçma canım şeylerle uğraşmaz. Uğraşsa da mahkeme kararı olmadan bi b*k bulamaz
bulamazlar anca cok büyük sikayet olsa yoksa sen sorun yapma hic bir sey olmaz
Ya emin misiniz çünkü bahsettiğim kızın ve tine bahsettiğim emniyet müdürünün numarası bende var. Bu saatte ikisi de aynı anda online olup çıkıyorlar. Geçen de oldu aynısı. Ben mi kuruntu yapıyorum diye düşünüyorum ama bu kadarı tesadüf olamaz sanki
merak etme bir sey olmaz
kac yasindasin
31 değil
nerdensin
Es es
eskisehir
savcılıktan izin olmadıgı sürece asla bulamaz emmıyet müdürü olsa bile onu yapması için savclık izni lazım
Ya görüştüğü kızlara mesaj attım. Bu dediğim son kıza da üst üste hesaplar açıp birliktelr mi diye sordum. İnanmadım. Hatta kız sen psikoloğa git falan dedi. Ama ben kğfür vs o tarz şeyler söylemedim. Çocuğu kötüledim. görüştüğü kızları falan söyledim. Bu durumda şikayet etse bişey olur mu
Asla bulamaz kimse.
@cpanel hep aynı şeyi diyosun. Özelden yazcam bi cevap verir misin lütfen
Kızım bilgim var ki diyorum.
Ya dediğim kızın ve emniyet müdürünün telefon numarası var bende. İkisi de bu saatte aynı amda online olup çıkıyorlar. tesadüf mü diyorum ama geçen de oldu bilmşyorum korkuyorum bu şeyden
Ya saçmalama kralı gelsin. 😂
Of geçmiyor tedirginlik işte. Ondan bin defa emin misin diyorum. Kız instagram fenomeni gibi 100 küsür bin takipçisi var. Bu dediğim emniyet müdürü de yakını
Yahu ben bu işin içindeyim yok diyorum anla artık.
Bak cezadan vs bahsetmiyorum. Direkt bulunmaktan korkuyorum. Hiçbir şekşlde öğrenmezler dimi
?
Evet.
Emniyet müdürü de mi? Abi kız ve dediğim müdür yarım saattir whatsapptan çıkmadılar:((((
Evet artık korkma.
Herkes farklı bişey diyor
Küfür mü ettin
Hayıır
Birsey olmaz
Emin misiniz
Aynen öyle birsey çıkmaz