Son fiyatlardan sonra iyi ki zamanında almışım diyorum. Aynı model bilgisayara 2 katı fiyat belirlemişler, şok içindeyim resmen. Siz gelen Apple zamı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Apple zamlarından sonra MacBook kullanmak hayal mi oldu?
Ben de imac pro almayı düşünüyorum ama bu şartlarda yurtdışına yerleştiğim zaman alacağım. Fiyatlar inanılmaz arttı. Aslında suç markada değil. Esas sorun TL'nin sürekli değer kaybetmesi ve ekonomide yapılan yanlışlar nedeni ile dolar ve euro'nun da sürekli yükselmesi. Orta halli normal bir insan için mac almak 3 sene öncesine kadar biraz zordu ama artık lüks olmaktan çıkıp imkansıza doğru yol aldı...
Benim için değil. Ayrıca laptop alsam rog zephyrus alırım, hem çok şık hem bir hayli performanslı. Gerçi birgisayarım da var zaten. Hayal bile olsa hayallerinize kavuşmanız dileğiyle.. Sağlıcakla kalın.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bilgisayar konusunda istedigim marka ama beni asıyor hayalime bile girmiyor hic bir zaman da giremedi gerci bu fiyatlardan dolayi isimi yapsaydim eger ne yapar eder alirdim aslinda ne kadar olursa olsun farketmez
İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Mac Book Pro'nun fiyatı 1 milyon lira dediler. Şaka mı bu ya. Ne özelliği var bu kadar para ediyor. Resmen sazan avı. 15 sene geçti bu insanlar sırf garanti için bu kadar para ödüyorlar ya, valla başka enayi aramaya gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öyle bir hayalim yoktu hiç ki, sadece instagrama girecek insanların macbook kullanması da aşırı saçma ve gereksiz. Ben alırsam işim için kurgu yapma gerekçesiyle alırım hayalim olamaz