İnternet & Teknoloji MSI laptop dakikalardır Wi-Fi'a bağlanamıyor ve bluetooth görmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 3 kere yeniden başlattım.1 kere kapadım açtımAma kaldı böyle 😕😢 MSI laptop dakikalardır Wi-Fi'a bağlanamıyor ve bluetooth görmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Cevapla Laptop Soruları Bluetooth Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Wifi kartı mı yandı acaba. Bir de modemi kapatıp tekrar aç öyle dene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yurtta kalıyorum ben Yorumla
cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 +1 yıl Ağ bağlantısından kablosuzu kapat sonra tekrar aç. 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer ağları görebiliyor musun 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir ağ gözükmüyordu Tekrar açıp kapatınca düzeldi Yorumla FakDıSistım +1 yıl hayat sana güzel Yorumla Soran +1 yıl Anlayamadım? Yorumla FakDıSistım +1 yıl yaşıyorsun bu hayatı Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayara bakarak nasıl bu çıkarımı yaptınız acaba? Yorumla FakDıSistım +1 yıl hemen çözdün sorununu keşke her sorun aç kapa yaparak çözülse Yorumla Soran +1 yıl HaaAnlık bir şeymiş ondan çözülmüş olsa gerek Doğru söylüyorsunuz tabii Yorumla FakDıSistım +1 yıl sizli bizli konuşmaya gerek yok yalnız ya yabancı mıyız Yorumla Soran +1 yıl Mesafe ne kadar korunursa o kadar iyi Yorumla FakDıSistım +1 yıl eskiden su sızmayan aramız şimdi deniz manzaralı olmuş gizli pembiş Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Güncelleme mi yaptın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Nükleerteori +1 yıl Windows Update'e bir bak bakalım, güncelleme var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Wifi kartı mı yandı acaba. Bir de modemi kapatıp tekrar aç öyle dene
Yurtta kalıyorum ben
Ağ bağlantısından kablosuzu kapat sonra tekrar aç.
Diğer ağları görebiliyor musun
Hiçbir ağ gözükmüyordu
Tekrar açıp kapatınca düzeldi
hayat sana güzel
Anlayamadım?
yaşıyorsun bu hayatı
Bilgisayara bakarak nasıl bu çıkarımı yaptınız acaba?
hemen çözdün sorununu keşke her sorun aç kapa yaparak çözülse
Haa
Anlık bir şeymiş ondan çözülmüş olsa gerek
Doğru söylüyorsunuz tabii
sizli bizli konuşmaya gerek yok yalnız ya yabancı mıyız
Mesafe ne kadar korunursa o kadar iyi
eskiden su sızmayan aramız şimdi deniz manzaralı olmuş gizli pembiş
Ağı unut de yeniden bağlan.
Güncelleme mi yaptın?
Hayır
Windows Update'e bir bak bakalım, güncelleme var mı
. Modem kapat