İnternet & Teknoloji Instada Remix adami taniyan var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar, instada Remix Adam var. Onu taniyormusunuz? kimdir, nasildir? Takip eden var mı? Instada Remix adami taniyan var mı ? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Birkaç editine denk gelmiştim fenomen olan videolardan ya da siyasilerin konuşmalarından müzik yapıyordu ve hiç eğlenceli değildi. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden begenmiyorsun? Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Eğlenceli değil dedim ya.O editlere gülmem gerekmiyor dimi? Komik mi şimdi bu jdjdhttps://youtu.be/8Y_rZaTuJx4 Yorumla Soran +1 yıl Illa gulceksin demedik zaten Yorumla
juicyyY Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Edit yapiyor bi ara daha fenomendi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl halen oyle degilmi? Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tanıyorum en efsane remixi emine dolan geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne guzel ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Komik videolae yapıyor işte editliyo felan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hmmm, kendisini taniyormusunuz peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl anladimm :) neyse olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napıcaksın Yorumla Soran +1 yıl Sevgili yapicamm hhahahahaha Yorumla
Suskunnkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ben tanıyorum çöp yer 0 16 Yorumla Soran +1 yıl hm :( Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Ne oldu Yorumla Soran +1 yıl Neden cop yer dedin? Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Gereksiz şeyler Yorumla Soran +1 yıl senin icin oyledir Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Bilmem artık senin için ne anlama geldigini Yorumla Soran +1 yıl Sen anlamazsin :) Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Anlatsana bebegim Yorumla Soran +1 yıl anlatilmazzzz yasanirrr bebiss Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Etekli picmisin Yorumla Soran +1 yıl TOVBE tovbe, agzimi bozdurma.. hadii yuru Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Gel yanıma Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Aman calinir sözler bayramdan bayrama çalınır sözler kiminin annesi ağlar kimine kizlarrr Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla Suskunnkiz +1 yıl 😊😊 Yorumla
askdljaskdljas Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ohoo günaydın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayirli oglenler ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birkaç editine denk gelmiştim fenomen olan videolardan ya da siyasilerin konuşmalarından müzik yapıyordu ve hiç eğlenceli değildi.
neden begenmiyorsun?
Eğlenceli değil dedim ya.
O editlere gülmem gerekmiyor dimi? Komik mi şimdi bu jdjd
https://youtu.be/8Y_rZaTuJx4
Illa gulceksin demedik zaten
Edit yapiyor bi ara daha fenomendi
halen oyle degilmi?
Tanıyorum en efsane remixi emine dolan geldi
ne guzel ;)
Komik videolae yapıyor işte editliyo felan
hmmm, kendisini taniyormusunuz peki?
Hayır
anladimm :) neyse olsun
Napıcaksın
Sevgili yapicamm hhahahahaha
Ben tanıyorum çöp yer
hm :(
Ne oldu
Neden cop yer dedin?
Gereksiz şeyler
senin icin oyledir
Bilmem artık senin için ne anlama geldigini
Sen anlamazsin :)
Anlatsana bebegim
anlatilmazzzz yasanirrr bebiss
Etekli picmisin
TOVBE tovbe, agzimi bozdurma.. hadii yuru
Gel yanıma
ok
Aman calinir sözler bayramdan bayrama çalınır sözler kiminin annesi ağlar kimine kizlarrr
:)
😊😊
ohoo günaydın
hayirli oglenler ;)