instagram
swarm
facebook
messenger
twitter
whatsapp
hangisiii :(
swarm
messenger
hangisiii :(
Bu uygulamaları açık olarak kullanabilmek için en az 1gb, çok sık olarak bunları kullanıyorsan ( resim paylaşma, konum bilgisi, yazışmalar ) o zaman kotanı 2 gb gibi bir seviyeye çıkarman gerekecektir. En çok tango gibi görüntülü görüşme yaptığımız uygulamalar kotadan yer. 5 dakikalık düşük kalitede bir görüşme 200 mb kadar yer mesela.
İnternetiniz kaç mb?
Daimi kullanımla sadece facebook bir ayda 1 gb yer götürür
500 mb
En fazla instagram yiyor
Cevap
10Cevap
Üye olup takılmadığın bir sosyal ağ yok sanırım onların çoğunu ilk defa duydum yuh ulan.
aynen herkesin bildiği uygulamalar
android kullanıyorsan ayarlardan veri kullanımı kısmına bak oradan hangi uygulamanın ne kadar data harcadığını görebilirsin
Bana 2 gb 20 gun ancak yetiyor ve gunun 10 saati wifi kulandigim halde yetmiyor
en fazla instagram ve facebook bitiriyor o yuzden ben sınırsız 1 gb kullanıyorum
Ne kadar internet kullanım hakkın vardı?
500 mb ama evde wifi zaten paketimi bitek dışarda kullanıyorum
Resim paylasmak cok. mb yer instegram en badta
Konum bilgilerini kapat
yiyor mu o
hemde nasıl :)
en çok instagram yer
whatsapp da çok yiyor sanki
bence en az messenger yiyor ama zaten kullanmıyorum pek en çok swarm instagram ve twitter kullanıyorum
instagrama her girdiğinde o resimleri görmek için hepsini geçici olarak telefona yüklüyo, en çok instagram yer ben sadece whatsapp kullanıyorum resim video ses hepsini gönderdiğim halde 40 50 mb da fazla yemiyor. telefonunda hangi uygulamanın ne kadr harcadıgı yazıyorsa bak 1gb varsa 500ü instagrama gitmiştir
500 mb vardı
nasıl bitmesin ki :D
Facebooktan dolayı
en az facebook a giriyorum en çok swarm instagram twitter
kapanmıyomu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar