Bilgisayarım da bile 3 bazen 4 işletim sistemi oluyor kullandığım telefonlar bile sıradan kullanıcı için uygun değil wp yi bile ozellestiriyorum ama keşke İnternet olmasaydı bukadar insanlar bozulmazdi
Yahu daha sen sorunun ne olduğunu bilmiyorsun, bir de gelmişsin bana cevap yetiştiriyorsun. Okuduğunu anlamayan bir milletiz diyen kimdi? Alnından öpecem onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet takip ediyorum
Ayak uydurmaktan kasıt her yerde hesabının olup hepsinde aktif olmak mı? sjsjsjs Halimden memnunum eğer buysa ayak uydurmuyorum
Teknolojiye ayak uydurmak bu değil tabii ki dgfdfg
Kasit neydi
Mektup yazma yerine sesli mesaj atma gibi.. ? Ya da bunların geneline bilgi sahibi olma... :D
İnsanlar farklı anlıyor böyle anlayan çok azdır
İnsanlar anlaması gerektiği gibi anlamıyor aslında.
Bilgisayarım da bile 3 bazen 4 işletim sistemi oluyor kullandığım telefonlar bile sıradan kullanıcı için uygun değil wp yi bile ozellestiriyorum ama keşke İnternet olmasaydı bukadar insanlar bozulmazdi
İnternet yüzünden bozan insanlar internete girmesin, internet şart
pek sayılmaz kardeşim olmasa evimde örgü örüyodum hala
Uydururum 98liyim aga öyle eski toprak değiliz şükür
Gerektiği kadar evet
Uydurabiliyorum
Kendini böyle mi avutuyorsun?
Zeka seviyenin düşük olduğunu göstermene hayran kaldım.
Kız gibi boş laf dönmene hayran kaldım
Yahu daha sen sorunun ne olduğunu bilmiyorsun, bir de gelmişsin bana cevap yetiştiriyorsun. Okuduğunu anlamayan bir milletiz diyen kimdi? Alnından öpecem onu
Elindeki telefonun iPhone 6 ile hiçbir farkı yok. Ha donanım yeniliği istiyorsan 11'de iyidir. 13 alınca nasıl ileri oluyorsun
Abi sen iyi misin :D Kim diyor Iphone 13 alınca ayak uyduruluyor diye? :D
Sen diyorsun ya. Artık ne kast ettin bilmiyorum ama yazdığın bu manaya geliyor. Kendi yazdığını sorgula bence