Dün 3 seferden beri bi numara whattsapıma girmeye çalışıyor bana sms doğrulama kpdu geliyor ama ispanyolca. Ve dün aynı anda north carolina dan bi numara aradı açtım ispanyolca "bir iki üç dört beş.." diye saydı hemen kapattım. Bugün yine 10da ve 17de sms geldi wp me girilmeye çalışıldı yine aynı numara aradı açmadım sonuna kadar çaldı bidaha aradı meşgule attım 3sefer arka arkaya aradı noluyor bu numara kim neden whattsapıma girilmeye çalışılıyor ve niye beni sürekli arıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Bilen birine sorduk yabancı sitelerden birine abonelik almış olabilir diyor yanlışlıkla elim dokanmış olabilir kötü bi sitede herkes öğrenicek ben yandımmm
Evet de neden ispanyolca konuşan biri göz diksin ki? Kod ispanyolca olarak geliyor demek. Türkçe olsa anlarım tanıdıklardan biri derim ama dünyanın diğer ucundan biri ne alaka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senin hesabına göz diktiler
Evet de neden ispanyolca konuşan biri göz diksin ki? Kod ispanyolca olarak geliyor demek. Türkçe olsa anlarım tanıdıklardan biri derim ama dünyanın diğer ucundan biri ne alaka
Hesabına göz dikmişler demek ki
Arayan numara da whatsapmış bu arada kodu söylemek için demek ki hep sms hem sesli kod istiyor girmeye çalışan
Olabilir biri deniyordur ama bişey olmaz
Beni de araplar arıyo
Böyle şeyler çok sıkıntı ya
Neden nolmustur ki bende merak ettim şimdi
Bilmiyorum ama iş ilerlerse numaran gidebilir
Fake no almış demek ki biri
sen sor diye
Hahaha çok komik max samsun
ağla
Bence hemen bir telefoncuya gidip baktır
Bilinmez