İnternet & Teknoloji İnstagram bildirimleri gelmiyoooo? selinmavideniz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor instagram sürüm ve kaç kere silip yükledim düzelsin diye bildirimlerin de hepsi açık ama +200 bildirim olması gerekirken 20 görünüyor nasıl düzeltcemmm Güncellemeler+1 yıl terslemedim Güncellemeler+1 yıl he İnstagram bildirimleri gelmiyoooo? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hesabin ayarlarda bi problem olmus olabilir ayarlara girip kontrol et veya youtuba yaz bununla ilgili videolar mevcut 0 2 Yorumla selinmavideniz +1 yıl ayarları ne oluyoo Yorumla selinmavideniz +1 yıl izledim olamadı Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bunun çözümü yok herkeste böyle boşuna çözüm aramayın yani 0 1 Yorumla selinmavideniz +1 yıl nasi boyle Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Bende aynı bilmiyorum neden 0 2 Yorumla selinmavideniz +1 yıl nasi ki sende Yorumla Ozanchef +1 yıl Bildirim lerin hepsi gelmiyor Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Banada gelmiyor bir türlü düzeltemedim 0 2 Yorumla selinmavideniz +1 yıl ufff Yorumla KırıKMerdane +1 yıl Bulursan yöntemini banada söylersin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Anlayan var mı arkadaslae? 0 5 Yorumla selinmavideniz +1 yıl son sürüm Yorumla selinmavideniz +1 yıl yazacaktım Yorumla selinmavideniz +1 yıl neyini anlamadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sosyal medya kullanmıyorum ki neden tersliyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayan yardım etsin anlamında yazdım onu Yorumla
emir_orta Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Başka telefondan denedin mi 0 4 Yorumla selinmavideniz +1 yıl yok Yorumla selinmavideniz +1 yıl yaptım Yorumla selinmavideniz +1 yıl yine aynısı oldu Yorumla emir_orta +1 yıl O zaman bilmiyotum garip bi durum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gelir 0 2 Yorumla selinmavideniz +1 yıl hadi ya Yorumla selinmavideniz +1 yıl mallıkvat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hesabin ayarlarda bi problem olmus olabilir ayarlara girip kontrol et veya youtuba yaz bununla ilgili videolar mevcut
ayarları ne oluyoo
izledim olamadı
Bunun çözümü yok herkeste böyle boşuna çözüm aramayın yani
nasi boyle
Bende aynı bilmiyorum neden
nasi ki sende
Bildirim lerin hepsi gelmiyor
Banada gelmiyor bir türlü düzeltemedim
ufff
Bulursan yöntemini banada söylersin
Anlayan var mı arkadaslae?
son sürüm