Merhaba, Kulaklığım sabah vakti tuvalete düştü. Kolonya ve 1 paket ıslak mendil ile 30 dakika falan temizledim. Sorum şu, bu kulaklığı kullanmam da bir sakınca olur mu? Pahalı bir kulaklık.
Pirinçte beklet rutubeti alsın biir iki. Hafta kadar kullanma bakteriler yiyecek bir şey bulamazsa üretemez ölürler bir iki hafta kullanma sonra kullanırsın daha temiz ve daha güvenli hale gelir böylece
Evet ölürler geriye kalan bakteriler zaten zararsız kalır çünkü gün içinde ellerimizin fotoğraflarini görebilmek yemek yemeyiz üzerinde gezen yaratıkları görme imkanimiz olsaydı kırk ayak gibi yaratıklar göreceğimiz için açlıktan ölüyor olurduk yesigimiz bir çok şeyde böyle zaten mikroskop altında eline bak istersen eğer o elleri asite yatırmak isteyeceksindir ve bir çoğu zararsız canlılardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pirinç ye bir gün beklet rutubeti alsın umarım tuvalet o esnada temizdi
Kulaklık sağlam hocam. Tek korktum mikrop falan kapar mıyım?
Pirinçte beklet rutubeti alsın biir iki. Hafta kadar kullanma bakteriler yiyecek bir şey bulamazsa üretemez ölürler bir iki hafta kullanma sonra kullanırsın daha temiz ve daha güvenli hale gelir böylece
Gerçekten bakteriler zaman içinde ölür mü hocam?
Evet ölürler geriye kalan bakteriler zaten zararsız kalır çünkü gün içinde ellerimizin fotoğraflarini görebilmek yemek yemeyiz üzerinde gezen yaratıkları görme imkanimiz olsaydı kırk ayak gibi yaratıklar göreceğimiz için açlıktan ölüyor olurduk yesigimiz bir çok şeyde böyle zaten mikroskop altında eline bak istersen eğer o elleri asite yatırmak isteyeceksindir ve bir çoğu zararsız canlılardır
Calisiosa kullanılır ama temiz miydi tuvalet önce bunu sormuş olim
Okul tuvaleti.
At çöpe
Demesi kolay.
Demesi kolay derken 10 TL bayide yaa
Bluetooth kulaklık abla.
Üstüne su iç o zama ne dim daha
O su bana zehir oldu.
Bı dahakine daha dikkatli olursun artk.
Eğer çalışıyorsa ve kötü kokmuyorsa kullan ama bn olsam kullanmak istemezdm
Ağlamak istiyorum.
Ne kadr vermistn
Sizin için az olabilir, ama öğrenci adam için çok bir para. Daha çizik bile yoktu üzerine.
Tamam ne kadr solesene
350-400 liralık bir şey.
Yuh ya o zaman yaptr calismiosa kullan
😄😄😄😄
Çalışıyor. Kırık, çizik falan yok.
O zaman koku olmadgndan emin ol kullanmaya devam et
Koku yok ama içim hiç rahat değil. Okul tuvaleti🤢
İyice dezenfekte et ondan sonra kullan bsi olmaz o zmn
Sağ olun👍
Dikkat et bı daha bu kadr şanslı olmazsn
Yani kullanılır ama ben senin yerinde olsam onu atardım
Atmaya içim el vermiyor hocam, daha yeni ve pahalı:/
Kaç tl
Nası becerdin olm sjsjs kullanma yenisini al.
Oldu işte, cebimde olduğunun farkında değildim🙁
Ben olsam kullanmam ne pahasına olursa olsun..
Ama çok pahalı bir kulaklık abla, daha yeni satın aldım.
Ah canim ya. Neden dikkat etmedin ki
Kullan sen bilirsin madem. Ben sadece fikrimi söyledim 😶
Farkında değildim😔 Hiç param yok birdaha alacak. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım.
Ne kadar ki
kullan gitsin mala geleceğine cana gelsin napalım
Kullanılır
Bence alma. Djsjsjsjscskdmmd
Sanmam bir şey olmaz herhalde