İnternet & Teknoloji Twitter'dan izlediğim videolar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bazı +18 videolar kullandığım uygulamalardan neden görünüyor Güncellemeler+1 yıl Başka nerede görünürler? Twitter'dan izlediğim videolar? Cevapla Uygulama Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sistemkölesi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl başka yerde görüneceğini sanmıyorum, en fazla reklamı çıkar google chrome da erotik şeylerin, geçmişini ve çerezleri temizlersen problem kalmaz :) 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Afferim sana faydalı şeyler öğreniyon devam dkwödiwçkdelfmdkf slk 2 1 Yorumla küçükmemeliseverim +1 yıl Bakire mi kalsin kezbanlar gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diyeydin sana kendi videolarımı yollardım hemde bir puan verirdin ya bir de böyle sıkıntılar olmazdı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hâlâ geç kalmış sayılmazsın bak 😀 solo video da değil kız da var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kullandigin uygulamalardan 0 0 Yorumla
JustEK Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hangi uygulamalar? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Silinen fotoğrafları geri getirme filerecovery Yorumla JustEK +1 yıl Telefona kayıt olur küçük resimler halinde o yüzden görünüyordur Yorumla Soran +1 yıl Silinmez mi Yorumla Soran +1 yıl Başka nerede görünür? Yorumla JustEK +1 yıl Silinir ama biraz karışık ve uğraştırıcı Yorumla
yessbeybi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl orada da paylasmislardir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır öyle bir şey değil Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı. Anlamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
başka yerde görüneceğini sanmıyorum, en fazla reklamı çıkar google chrome da erotik şeylerin, geçmişini ve çerezleri temizlersen problem kalmaz :)
Afferim sana faydalı şeyler öğreniyon devam dkwödiwçkdelfmdkf slk
Bakire mi kalsin kezbanlar gibi
Diyeydin sana kendi videolarımı yollardım hemde bir puan verirdin ya bir de böyle sıkıntılar olmazdı
😅😅
Hâlâ geç kalmış sayılmazsın bak 😀 solo video da değil kız da var
?
Kullandigin uygulamalardan
Hangi uygulamalar?
Silinen fotoğrafları geri getirme filerecovery
Telefona kayıt olur küçük resimler halinde o yüzden görünüyordur
Silinmez mi
Başka nerede görünür?
Silinir ama biraz karışık ve uğraştırıcı
orada da paylasmislardir
Hayır öyle bir şey değil