İnternet & Teknoloji En son hangi sosyal medya uygulamasından bildirim geldi? sezai_acima Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Cep telefonunuza en son hangi sosyal medya uygulamasından bildirim geldi. Benim Twitter'dı :) sosyal-medya-uygulamalari En son hangi sosyal medya uygulamasından bildirim geldi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. WhatsApp tan geldi mesaj sesiyle uyandım 1 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Whatsapp tan geldi ve içim aydınlandı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İnstagram 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl kocişkom uygulaması... tesettürlü bayan evlilik sitesiymiş 1 3 Yorumla sezai_acima +1 yıl komikmiş, gül gül öldük Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl kardes senın eskı hesapta sorularda en cok benım gorusum vardır. ınsanda bıraz mısafıre hurmet olur sana yakıstıramadım. her zaman cıddı cevap vercek degılız. Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl 2014 uyesıyım ben senın ınternet sıten dahıl herseyı bılıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Discord 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar