3310dan şaşma derim. Yılan oyunu hazır yüklü geliyor. Polifonik müzik tanımlayabiliyorsun vs Şarjı zaten 1 hafta dayanıyor fotoya garanti veremem sadece.
Ne kadar güzel bir telefon olursa olsun bir süre sonra telefonlar ilk özelliğini kaybetmeye başlıyor çok kullanan birisi ise telefonu ama Samsun Galaxy a72 olabilir bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
3310dan şaşma derim. Yılan oyunu hazır yüklü geliyor. Polifonik müzik tanımlayabiliyorsun vs
Şarjı zaten 1 hafta dayanıyor fotoya garanti veremem sadece.
Samsung A72. Çok iyi. Telefon bütün gün elimden düşmüyor ama ona rağmen şu an şarjım %25. Başka telefon olsa şimdiye en az 2 defa şarja takmıştım.
Ben şu an Samsung A21 s kullanıyorum çok güzel bir telefon kamerasıda çok güzel tavsiye ederim eğer almak isterseniz baya kullanışlı bir telefon
Zamanla hepsinin kalitesi düşüyor cokda fazla fark yok
Ne kadar güzel bir telefon olursa olsun bir süre sonra telefonlar ilk özelliğini kaybetmeye başlıyor çok kullanan birisi ise telefonu ama Samsun Galaxy a72 olabilir bence
Katılıyorum 2018de ilk çıkdığında Xiaomi Redmi S2 almıştım şimdi çekim+hafızası iyi diyil
Fotoğraf çekmeyi seviyorsan sakın o yönde telefona girme gelir duzeyin iyi ise Canon kamera al ondan daha iyi
9,10,15 arası güzel bir kamera alınır
oppo reno 5 lite olabilir oppo reno 6 olabilir xiaomi 11 pro olabilir
iPhone 13 pro max güzel alabiliyorsan önerebilirim
Huawei p40 pro ulan alacaktım fiyatlar fırladı😵
yorumları okumaya geldim
İphone
İnfinix note11
Iphone 13
Bütçe söyleyin.
iphone 13 pro :)
Realme7 pro efsane bir cihaz
12 pro max 13 pro max