İnternet & Teknoloji Kullandığınız telefonlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şuanki telefonunuz baba parasıyla mı alındı yoksa kendiniz mi aldınız?Yargılayıcı bir soru olarak düşünmeyin lütfen sadece bir soru💜 Kullandığınız telefonlar? Cevapla Telefon Soruları Babalık Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Son 10 yildir kendime bakiyorum.( askerde bot alicam diye param olmasina ramen istemistim babamdan o kılığınaydi) 0 0 Yorumla
Wporkazlm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çocuk muyuz Baba alsın ben aldım kendime paramla kafaya bak zengin bebesi değiliz bilader 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sormadım say bilader Yorumla Wporkazlm +1 yıl Neden mal mısın Yorumla Soran +1 yıl Boş yere yükseliyorsun çünkü küfür etmedim ya Yorumla Wporkazlm +1 yıl Sen kapalı mısın ya Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Abimin telefonunu ben aldım benim telefonumu babam aldı kslslld 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı. çocuk yaştan beri çalışan biriyim en son 7- 8 yaşımda falan bana başkası bir şey almıştır 0 0 Yorumla
galadriel0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayatım boyunca hiç telefon almadım babamın ve abimin eskilerini kullandım şikayetim de yok 0 0 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. kendim aldım tabii ki. babamdan 12 senedir para almıyorum ben 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 335 cevap paylaştı. Kendim aldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Son 10 yildir kendime bakiyorum.( askerde bot alicam diye param olmasina ramen istemistim babamdan o kılığınaydi)
Çocuk muyuz Baba alsın ben aldım kendime paramla kafaya bak zengin bebesi değiliz bilader
Sormadım say bilader
Neden mal mısın
Boş yere yükseliyorsun çünkü küfür etmedim ya
Sen kapalı mısın ya
Abimin telefonunu ben aldım benim telefonumu babam aldı kslslld
çocuk yaştan beri çalışan biriyim en son 7- 8 yaşımda falan bana başkası bir şey almıştır
Hayatım boyunca hiç telefon almadım babamın ve abimin eskilerini kullandım şikayetim de yok
kendim aldım tabii ki. babamdan 12 senedir para almıyorum ben
Babamın hediyesiydi ♥️
Baba parası
Kendim aldım
Kendim aldım
Kendi paramla