Eski sevgilimi ve görüştüğü kişilere farklı fake hesaplardan mesaj attım defalarca. Küfür vs yok. Ama şöyle bir durum var. Bu kıza görüştüğü kişileri söyledim falan. Kızda beni ilgilendirmiyor diyordu, sonra duydum ki görüşmeye başlamış. Çünkü beni bu kız için bıraktı. Kuyruk acısı diyebilirsiniz bunun üstüne eski sevgilimin ağzından yazılmış gibi bir ss attım kıza cinsel içerik vs yok. Sadece yine görüşeceğiz anlamına gelen birşeydi.
kız tabi anladı sahte olduğunu. Neyse hesaplar tek kullanımlık maille açıldı vpn ile kullanıldı
başka birine sordum aynı durumu yaşamış birine. Onda şüphelenilen birisi varmış ve olay sonuçlanmış.
bu olayda benden kesinlikle şüphelenme yok. Şikayet edilse bulunur muyum?
herhangi bilgim vs de yoktu hesaplarda sildim zaten ama kız ss almış
durumu yaşayan ya da gerçekten bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
kız tabi anladı sahte olduğunu. Neyse hesaplar tek kullanımlık maille açıldı vpn ile kullanıldı
başka birine sordum aynı durumu yaşamış birine. Onda şüphelenilen birisi varmış ve olay sonuçlanmış.
bu olayda benden kesinlikle şüphelenme yok. Şikayet edilse bulunur muyum?
herhangi bilgim vs de yoktu hesaplarda sildim zaten ama kız ss almış
durumu yaşayan ya da gerçekten bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll acil cevap
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya şikayet edilirse seni bulabileceklerini sanmıyorum. Böyle işlerle pek uğraşmıyor bilişim. Diyelim ki şikayet etti sende onu edersin mesajlarını senden izinsiz paylaştığı için
Tek dersim sadece benim olduğumu öğrenmemeleri, zaten iş o aşamaya gelirsen iş işten geçmiş demektir. Aynı durumu yaşayan yakınınız tanıdığınız var mı? Ya da bun a benzer duyduğunuz bir olay..
Sana şöyle söyliyeyim çevrem bunun gibi şikayet olayı olmuştu ama pek giden gelen bir bilgi olmadı yani sıkıntı çıkmadı
Hmm sorduğum çoğu kişi bişey olmaz dedi ama uğraşacağı tutar bişey olur çok korkuyorum
Umarım çok büyük bir olay değildir
Yukarıda detaylı anlattım o şekilde oldu. Tabi bunu üst üste farklı sahte hesaplardan yapınca dikkat çekti ve rahatsızlık verdi..
Yok gerçekten korkulucak bir şey yok sıkıntı çıkmaz
Ya umarım dediğiniz gibi olur benşm için çok sıkıntılı bir konu
İstersen bilişim şubeye bu olayı sen yaşamışsın gibi anlatıp bilgi alabilirsin ama ss'lerin başka bir telefonda ve yaptırdığını falan söylersin
Ya bir avukata sordum aslında. Tamamen savcının olayı ciddiye alıp almamasına bağlı dedi. Bazı savcılar gerek görmüyor yani ip istemiyor ya da temsilciliğe dilekçe vermiyor dedi. Bazıları da taciz olduğuna karar verip ip vs istiyormuş
Taciz söylemi yok bence mesajlarında anladığım kadarıyla bu kadar derine inmezler
Hiçbir fikrim yok. Yani şöyle kıza onu kötüledim işte onun çapkımlıpı bitmez. Görğştğğğ kişileri söyledim ama o da sormuştu bir ara. Merak tamamen anladın zaten
Yeni konu açmıştım bulunur çok kolay demişler abi yaaa
Bak bulunsa bile ortada seni suçlayabilicekleri bir durum yok ortada. Bu ip adresini bulmayı küfür, nefret söylemi, taciz, zorbalık tarzı işler için kullanıyorlar.
Sürekli sürekli yazmak fake hesaplardan taciz sayılabilir. Hatta zorbalık. Çünkü görüştüğü bir kızla öpülğrken fotoğrafını yakalamıştım. Bir hesap açıp bunu paylaştım ve tüm arkadaşlarını eklemiştim
Keşke yapmasaydın 🤦🏼♀️. O zaman şansına bağlı bir durum diyelim
Anladım haklısın teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Bir şey olmaz kimse seni bulamaz.
Ya emin misiniz ya da böyle bir duruma şahit oldunuz mu çünkü çok önemli benşm için. Kimisi bulunur diyor kimisi bulunmaz diyor.. ne gibi durumlarda bulunma ya da bulunmama durumu olıuor
Bana bak tc kızı bilgim var ki konuşuyorum.
Ya abi inşallah dediğin gibidir. Beni korkutan şu temsilcilik mi ne açılmış eskiden bulunamaz diyorlardı ama şu an daha farklı sanırım işleyiş
?
Cevabını verdim.
Abi niye herkes farklı bir şey söylüyor o zmaan. Kesin mi emin misin
Kesin.
Tamam çok sağolun
Ya abi şimdi bir avukata sordum instagram ve Twitter ip adresini paylaşıyor son zamanlarda dedi
Kardeşim yok dedim.
Ya abi ikna olamıyorum çünkü gerçekten benşm için çok önemli.. esinden desen tamam ama şu an için mi senin dediğin. Başına böyle bir şey mi geldi nasıl eminsin bu kadar
Ya lütfen
Eminim.
Bi açıklamıyorsun ki ikna olayım bu tedirginlikle ölmezsem iyidir
Avukat niye böyle dedi o zaman az önce sordum daha
Yahu kardeşim instagram taciz ve terör harici ip vermez. Sen beni dinle tacize bile ip vermiyor zorluyorlar.
Yamam işte bende onu diyorum. Eskiden dediğin şekildeymiş ama instagram Türkiye’ye temsilcilik mi açmış birley olmuş. Bu durumlarda artık süreç daha farklı diyorlar
Hayır diyorum anlatamıyorum sana temsilci açıldı diye bir şeyler değişmedi.
Kızım sen laftan anlamıyor musun? Bu korku ve takıntı ile kalpten gidiceksin.
Tamam o zmaan şiödi oldu. Ben temsilcilik açıldığı için işleyiş değişti sanmıştım. Teşekkür ediyorum
Bak abicim şimdi avukatla konuştum. Bazen takipsizlik kararı veriliyor ama bu savcılar ip adresi istemiyor ya da instagram ofisine dilekçe yazmıyor dedi. Taciz içerikli görünürse bulunabilir dedi.. özellikle dedim ki kendi mailim vs hiçbir şey yok kendimle ilgili. Olsun yine de ip tespiti yapılabilir dedi. Hala emin misin
Evet eminim kralı gelsin düşüncem değişmez. ✌️
Abi peki hadi diyelim savcılık taciz dedi. Çünkğ birden fazla hesaptan yazdım. İp adresi isterse nolcak..
Yine bir şey olmayacak tacize bile ip vermiyorlar.
Tamam o zaman yazmıyorum artık çok çok sağol
Ya sorduğum çoğu kişi bulunur diyor.. avukata bile sordum farklı. Nolcak
ısrarlı takip stalk suç vpn gizlemez dijital parmak izi mac adresi cihaz seri numarası çıkar
senin yaptığın ısrarlı takip stalk buda yeni suç oldu
ısrarlı takıp suçu
https://youtu.be/ddsHrHsRTvA
Yani bulunur muyum
?
Şikayet edilirse bulurlar
Ya emin misiniz çok önemli ve hassas bir konu..
Hiçbir bilgim yok. Tek kullnaımlık mail ve vpn ile kullandım sonra sildim ama intenette bir şey kaybolmıyor tabi de
Suç unsuru varsa ve üstüne düşerlerse bulurlar. Evet internette hiç bir şey kaybolmuyor.
Bu dediğim durumlar. Sadece öğrenmek amaçlı yaptım. Sürekli sordum kiz yok dedi yine sordum bu gibi şeyler..
Birde dediğim gibi erkek arkadaşımın ağzından yazılmış gibi bir ss..
İnstagram Tr temsilciliği açıldı biliyorum. Bu ne kdar etki eder? Eskiden anonim hesaplara kişinin kendini ele vermesi dışında ulaşılmıyor ve takipsizlik kartı veriliyormuş
?