Kanallarının olduğu WhatsApp gruplarında amma eğleniyorlar
Ne dönüyor orada Söyleyin de bizde gülelim 👩⚖️
Ne dönüyor orada Söyleyin de bizde gülelim 👩⚖️
Geçenlerde arkadaşımızın mekanına kahvaltıya gittik fiyat çok fazla geldi fena kazıklandık dedik.
O ara bende masada hıyar bile yoktu deyince vardı biz vardık 2 hıyar demişti 😃
Şimdi görsel atmış gruba hem yarı fiyatına hem daha çeşitli ve gerçek hıyar da var yazmış onun gırgırı dönüyordu en son.
hiç tanımayan bir erkeği bi araya getir 1 saat içinde anlaşırlar :) ama kadınları getir anlaşamazlar kompleks sahibi olduğunuz için biz erkekler kadar eğlenemşyorsunuz :) birisi size giydiğin kıyafet hakkında yorum yapsa hemen öfke duyarsınız bizde öyle değil ;)
Geldi bir kadın düşmanı daha...
Gerçekleri söylemek suç mu :)
Okayyy
Doğru söylüyor, lisede okula otobüsle giderdim durakta kızlar yakın olduklarıyla sadece muhatap olurdu yakını yoksa da diğerleriyle hiç konuşmazlardı, durağın arkasında erkekler ise ortam yapmış sigara içip karı keserlerdi😀
Arkadasin adinin okay oldugunu biliyorsanız bu site baya samimi bir Ortam galiba
Cevap
16Cevap
Biz genelde birbirimize sövüyoruz.
- Çalışıyprum
+ Çalışacağın işi s*kym
- Dışardayım
+ Dışarısı s*ksin seni
Gibi gibi
Baya elit bir grup
Fazlasıyla
😂😂😂😂
Ben de hep oldum olası kadın WhatsApp gruplarını merak ederim
Bizden beterler hacı 😅 ben biz erkeklere has bel altı muhabbeti döner diye düşünürdüm ya onların ki bizden betermiş ama dedikodu aaa Ayten’in kocası iyi çakamamış şu bu mesajı gördüm görünce dedim kaç kaç kaç bu kızdan hayır gelmez 😅
@MsmRntgnci kardeş sen ne yaşıyor harbi ya? Uyuşturucu içersenizin temsili misin?
@kirmizibeber48 sen hayatında uyuşturucu içtin mi :)
🤣🤣🤣🤣 bak bu komikti :)
Valla bi tane whatsapp grubu var benim ondada anlık metal türevi şeylerin fiyatını paylaşıyoruz bazen de bi içmeyenplan yaparsak o
Grup sohbetlerine karşıyım. Konuşmak isteyen tekten yazsın. Beni ilgilendirmeyen sohbetleri dinlemek hoşuma gitmiyor çünkü
Birbirlerine kadın resmî atıyorlar bazı insanlar sapık zihniyetli oluyor
Karı kız muhabbeti, araba muhabbeti, gündelik muhabbetler falan
Ben gördüm ya birde kızlara laf ederler o stickerları filan görmen lazım 😂😂
Bakmam ben merak ederim ama sevgilim göstermişti insanın o gruplarda olası geliyor gerçekten.. 😂
Kız gruplarında ne konuşuluyor ise aynısı konuşuluyor
Öyle bir grupta değişim de insanın balına ne gelirse meraktan ya da taraktan gelirmiş boş ver neyini merak ediyorsun
Bir şey konuşmuyoruz. İşimiz olduğunda ya da bir şey planladığımız da yazıyoruz.
Maç, para , iddia, bitcoin, karı kız
önemli bir şey yok ya
Cilt bakım şeyleri ojeler maskeler filan bide dedi kodu
Kadınlar ne konuşuyor
her şey
Bilhassa da telegramda
At araba maç olmalı
Bilmiyorum.
Sız kızlar ne konuşuyorsunuz söylede bilelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?