Güncellemeler
+1 yıl
Teyzeler beni delirtiyor kurmakta istemiyorum ama normal bir işin olsun Sabah 9 akşam 5 bu kafadalar bunu hobi olarak yap birde maaşlı işte çalış kafasindalar şahıs şirketim var diyorum e niye sabah kalmiyorsun diyor ya saaat 01:30 da Ukrayna, Polonya, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan, Macaristan'a reklam hazirladim iki asgari ücret reklam parası ödüyorum aylık zaten neyine gidip çalışıyim saçma sapan bir işte
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Meyve veren ağaç taşlanır bu hep böyledir boşversene
Teyzeler beni delirtiyor kurmakta istemiyorum ama normal bir işin olsun Sabah 9 akşam 5 bu kafadalar bunu hobi olarak yap birde maaşlı işte çalış kafasindalar şahıs şirketim var diyorum e niye sabah kalmiyorsun diyor ya saaat 01:30 da Ukrayna, Polonya, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan, Macaristan'a reklam hazirladim iki asgari ücret reklam parası ödüyorum aylık zaten neyine gidip çalışıyim saçma sapan bir işte
bilmedikleri için işin içinde olsalar öyle demezler
teyzelerin dediğine bakarsan ohooo
Dişlerini takmadan konuşamıyor takincada yrak kürek konuşuyor
Teyzelere ne diye takılıyorsun sen hayat senin teyzelere ne bundan
@Asya1625 görüyorsun sıklıkla konuşuyorlar yaşlı diye bozmak istemiyor insan
Çok takma boş ver cahillik mutluluktur
teyzeler anlamaz ki evet teyze dicen geçcen :d
Geçen biri diyor memur online satış ev hanımı işi üç kere parayı onun çalıştığı şubeden çektim artık giki çıkmıyor