İnternet & Teknoloji İnternet arız kaydı oluşturuldu bugün pazar Gün içerisinde gelirler mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor pazar olduğu için pazartesi mi yapacaklarinternetim de sürekli kopmalar yaşıyorum Güncellemeler+1 yıl biriniz hafta sonu gelir diyorsunuz bazılarınız Pazartesi gelirler diyorsunuzBulunduğum yer büyük şehir değil İnternet arız kaydı oluşturuldu bugün pazar Gün içerisinde gelirler mi? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kara_Karga Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 56% +1 yıl Telekom ise gelirler özel ise isleri bitince gelirler 3 5 gün sonra 0 3 Yorumla Soran +1 yıl telekom evet Yorumla Kara_Karga +1 yıl O zaman gelirler hafta sonu mesai yapıyorlar çok yoğun bir şehir de değilseniz İstanbul gibi bu gün hallolur diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl yogun degil zaten Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Pazar çalışan ekipler de var ama genelde pazartesiye kalıyor bu işler. 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Bunu onlara soracaktın ama biz nerden bilelim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl soruyu cevaplamaya bilirsin Yorumla birazkülbirazduman +1 yıl İyi ya cevaplayanlarda bilmez, her şehrin çalışma takvimi farklıdır. Taşra da daha hızlı gelirken büyük şehirde 1 haftayı bile geçer. Kimse buna cevap veremez demek istedim. Yorumla Soran +1 yıl büyük şehir değil bulunduğum yer Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hafta içi ekipler gelir sorun nedir 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Belli olmaz ama sanmıyorum 0 1 Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Çağrı merkezini arayarak sor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Telekom ise gelirler özel ise isleri bitince gelirler 3 5 gün sonra
telekom evet
O zaman gelirler hafta sonu mesai yapıyorlar çok yoğun bir şehir de değilseniz İstanbul gibi bu gün hallolur diye düşünüyorum
yogun degil zaten
Pazar çalışan ekipler de var ama genelde pazartesiye kalıyor bu işler.
telekom ise gelme ihtimali var.
Bunu onlara soracaktın ama biz nerden bilelim
soruyu cevaplamaya bilirsin
İyi ya cevaplayanlarda bilmez, her şehrin çalışma takvimi farklıdır. Taşra da daha hızlı gelirken büyük şehirde 1 haftayı bile geçer. Kimse buna cevap veremez demek istedim.
büyük şehir değil bulunduğum yer
Hafta içi ekipler gelir sorun nedir
Belli olmaz ama sanmıyorum
Çağrı merkezini arayarak sor
Gelmezler
Pazartesi gelirler