İnternet & Teknoloji Fotojenik misiniz? Fotoğraflarda nasıl çıkarsınız? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben kamera görünce kaçarım! ama elimdeyse iyi çekerim :d Fotojenik misiniz? Fotoğraflarda nasıl çıkarsınız? Cevapla Kamera Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Fotojenik değilim 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ben pek değilim arada şans eseri güzel oturuyo fotolar :D 2 0 Yorumla
sercandmr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Kanka profildeki resmi yeni çekildim nasil çıkmışım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Iyisin reis poz vermeyi de biliyon xd Yorumla sercandmr +1 yıl Kanka ordan kedi geçiyordu ona bakıyordum 😂 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Değilim selfie çeksem sıkılıyorum ama doğa fotoğraflarını çekerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, 1000 tane fotoğraf çeker ve hangisini beğenirsem onu ayrı bir köşeye alırım. Fotoğraflar da çirkin çıkıyorum 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Fotoğraf ı kendim çekebilsem güzel çıkıyorum. Ben video çekip sonra, video içinden beğendiğim pozun görüntüsünü alıyorum 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kendimi fotojenik bulmuyorum. O sebeple pek az fotoğrafım vardır. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Orta derece diyelim. Çokta iyi değil. Birinin beni çekmesi daha rahatsız edici oluyor☺️ 1 0 Yorumla
BirYazGünüü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl iyi çeken kamera ve insan olunca fotojenik olmayanımız bile iyi çıkıyor 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Fotolarda kötü çıkarım, değişik ama gerçekte daha iyi olduğumu derler 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum fakat iyi fotoğrafı çekerim. Fotojenik olduğumu da düşünmüyorum 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Poz vermeyi bile bilmem. Fotoğraf çekinmeyi zaten hiç sevmem. 1 0 Yorumla
elifismim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Arka kamerada çekilince sanki ben değilmişim gibi hissediyorum. 1 0 Yorumla
Tuğbatuğ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hiç fotojenik değişim bir de üstüne üstlük fotoğrafa baktıkça daha da kötü çıkmış oluyorum sanki 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Detayda yazdığım gibi benim durumda. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzel çıkarım 1 0 Yorumla
yarensancak Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Uzun zamandır bu yüzden fotoğraf çekinemiyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır , değilim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Berbat çıkarım 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Değilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Fotojenik değilim
Ben pek değilim arada şans eseri güzel oturuyo fotolar :D
Kanka profildeki resmi yeni çekildim nasil çıkmışım
Iyisin reis poz vermeyi de biliyon xd
Kanka ordan kedi geçiyordu ona bakıyordum 😂
Değilim selfie çeksem sıkılıyorum ama doğa fotoğraflarını çekerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
Evet, 1000 tane fotoğraf çeker ve hangisini beğenirsem onu ayrı bir köşeye alırım. Fotoğraflar da çirkin çıkıyorum
Fotoğraf ı kendim çekebilsem güzel çıkıyorum. Ben video çekip sonra, video içinden beğendiğim pozun görüntüsünü alıyorum
Kendimi fotojenik bulmuyorum. O sebeple pek az fotoğrafım vardır.
Orta derece diyelim. Çokta iyi değil.
Birinin beni çekmesi daha rahatsız edici oluyor☺️
iyi çeken kamera ve insan olunca fotojenik olmayanımız bile iyi çıkıyor
Fotolarda kötü çıkarım, değişik ama gerçekte daha iyi olduğumu derler
Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum fakat iyi fotoğrafı çekerim. Fotojenik olduğumu da düşünmüyorum
Poz vermeyi bile bilmem. Fotoğraf çekinmeyi zaten hiç sevmem.
Arka kamerada çekilince sanki ben değilmişim gibi hissediyorum.
Hiç fotojenik değişim bir de üstüne üstlük fotoğrafa baktıkça daha da kötü çıkmış oluyorum sanki
cok güzelim çokta güzel çıkarım
Hic sevmem cekinmeyi oghk
Detayda yazdığım gibi benim durumda.
ben genelde berbat çıkmamla ünlüyüm ya hahahah
Genelde iyi ama gözüm kapalı çıkıyor o sorun
değilimmm
Kötü ya
Çok değilim
Pek değilim
Güzel çıkarım
öyle deyollaa
Uzun zamandır bu yüzden fotoğraf çekinemiyorum