İnternet & Teknoloji Telefonda ekran görüntüsü nasıl alınır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telde ses açma ve kapama tuşlarıyla olmuyor ise başka yolu nedir. O tuşlarda sıkıntı varsa diğer yolları nedir. Güncellemeler+1 yıl Daha basiti , kısası Telefonda ekran görüntüsü nasıl alınır? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ses kısma ve kapama tuşuna aynı anda basarsanız ekran görüntüsü alır. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor onlar :)) tuşlar içine kacık Yorumla NevHa +1 yıl Telefonunuzun ekranında orta tuş var mı peki ya da telefonunuzun markası ne? Yorumla Soran +1 yıl Casper,. orta derken üç tane işaret olan tuş var ortadaki yuvarlak şeklinde Yorumla NevHa +1 yıl Anladım o değil. O zaman şöyle deneyin ekran açıkken elinizi yan tutup sağdan sola kameraya bakaraktan çeker misiniz? Yorumla NevHa +1 yıl https://youtu.be/fSa0MmcasZ4 Yorumla NevHa +1 yıl 0:20 saniyede, bu Samsung için geçerli ama belki sizin telefonda olur. Yorumla Soran +1 yıl Düşmüştü. İçine kaçtılar gösterdim bi adam oturttu yine düştü yine aynı oldu çıkarmaya kalkmayım diyom. varsa yolu olsun yoksa kalsın. Ekrana basılı tutarak gibi vs Yorumla NevHa +1 yıl Video linkini attım size. Yorumla Soran +1 yıl Olabilir bi denerim , benzerler şarj aletleri bile aynı Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sesi azaltma ve telefonu kapatma tuşuna aynı anda basılınca oluyor bende. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Artık olmuyor bnde.😏başka yolı Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. Ardından Ekran görüntüsü'ne dokunun. 0 0 Yorumla
_ay_isigiii_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Telefonun modeline göre değişkenlik gösterebiliyor, telefonunuzun modeli nedir? 0 0 Yorumla
Yavrumnaber Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kapatma düğmesiyle ses düğmesine aynı anda bas 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ses kısma ve kapama tuşuna aynı anda basarsanız ekran görüntüsü alır.
Olmuyor onlar :)) tuşlar içine kacık
Telefonunuzun ekranında orta tuş var mı peki ya da telefonunuzun markası ne?
Casper,. orta derken üç tane işaret olan tuş var ortadaki yuvarlak şeklinde
Anladım o değil. O zaman şöyle deneyin ekran açıkken elinizi yan tutup sağdan sola kameraya bakaraktan çeker misiniz?
https://youtu.be/fSa0MmcasZ4
0:20 saniyede, bu Samsung için geçerli ama belki sizin telefonda olur.
Düşmüştü. İçine kaçtılar gösterdim bi adam oturttu yine düştü yine aynı oldu çıkarmaya kalkmayım diyom. varsa yolu olsun yoksa kalsın. Ekrana basılı tutarak gibi vs
Video linkini attım size.
Olabilir bi denerim , benzerler şarj aletleri bile aynı
Teşekkürler
Sesi azaltma ve telefonu kapatma tuşuna aynı anda basılınca oluyor bende.
Artık olmuyor bnde.😏başka yolı
Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. Ardından Ekran görüntüsü'ne dokunun.
Telefonun modeline göre değişkenlik gösterebiliyor, telefonunuzun modeli nedir?
Kapatma düğmesiyle ses düğmesine aynı anda bas