İnternet & Teknoloji Twitch yayınlarını izliyor musunuz? Kimleri izliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İzliyorsaniz hangi yayıncıları? Yakından takip edip izliyorum Sosyal medyada denk gelirse videolara bakarm Hayır ilgi alanım değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Twitch yayınlarını izliyor musunuz? Kimleri izliyorsunuz? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Trouvaille_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl hayır saçma buluyorum. biri oyun oynuyor diye neden ona bakarsınız ki açıp dizi film izleyin. allah akıl fikir versin ne diyim 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl İzlemem ama teklif edenler oldu yayın yap diye sohbetim sarıyormuş dediler. Silivri’ye sokacaklar beni puştlara bak 😃 0 0 Yorumla
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Arada bir Elraenn, Pqueen ve Neo & Toprak'ın yayınlarını izliyorum. 0 0 Yorumla
theterliksi Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Elraenn tabi ki adam bir harika 24 saatlik bir anı yayını olsa harika olur:D 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sence elraenn neden Twitch'de bu kadar başarılı oldu kısa sürede? Yorumla theterliksi 1 yıl Aslında bir kaç anı videosu ile youtubede patlayınca baya popüler oldu. Yorumla Soran Yeni 1 yıl Anı videosu derken nasıl yani? Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 31 , eic 37% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 685 cevap paylaştı. jahrein açıkladı dolandırıcı twich 0 0 Yorumla
expectopatronumm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl elraen pqueen rraene holmes arada jahrein 0 0 Yorumla
wortexingılıcı Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl tabiki de en iyi 2 yayıncı elraen kendine rakun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır saçma buluyorum. biri oyun oynuyor diye neden ona bakarsınız ki açıp dizi film izleyin. allah akıl fikir versin ne diyim
İzlemem ama teklif edenler oldu yayın yap diye sohbetim sarıyormuş dediler. Silivri’ye sokacaklar beni puştlara bak 😃
Arada bir Elraenn, Pqueen ve Neo & Toprak'ın yayınlarını izliyorum.
İlgi alanımda değil ya.
Elraenn tabi ki adam bir harika 24 saatlik bir anı yayını olsa harika olur:D
Sence elraenn neden Twitch'de bu kadar başarılı oldu kısa sürede?
Aslında bir kaç anı videosu ile youtubede patlayınca baya popüler oldu.
Anı videosu derken nasıl yani?
jahrein açıkladı dolandırıcı twich
elraen pqueen rraene holmes arada jahrein
tabiki de en iyi 2 yayıncı elraen kendine rakun
İzlemiyom
İzlemiyorum