İnternet & Teknoloji 1 ay Twitch yayınlarını izliyor musunuz? Kimleri izliyorsunuz? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 İzliyorsaniz hangi yayıncıları? Yakından takip edip izliyorum A seç Sosyal medyada denk gelirse videolara bakarm B seç Hayır ilgi alanım değil C seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Twitch yayınlarını izliyor musunuz? Kimleri izliyorsunuz? 55 Görüşünü yaz
TechnoGirl | İnternet & Teknoloji konusunda 140 görüş paylaştı. Fenomen 18 gü İlgi alanımda değil ya. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Trouvaille_ | İnternet & Teknoloji konusunda 160 görüş paylaştı. Yoda 1 ay hayır saçma buluyorum. biri oyun oynuyor diye neden ona bakarsınız ki açıp dizi film izleyin. allah akıl fikir versin ne diyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Onuradr | İnternet & Teknoloji konusunda 714 görüş paylaştı. Master 1 ay İzlemem ama teklif edenler oldu yayın yap diye sohbetim sarıyormuş dediler. Silivri’ye sokacaklar beni puştlara bak 😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
CarbonBlack Xper 6 1 ay Arada bir Elraenn, Pqueen ve Neo & Toprak'ın yayınlarını izliyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
theterliksi Xper 1 19 gü Elraenn tabi ki adam bir harika 24 saatlik bir anı yayını olsa harika olur:D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 19 gü Sence elraenn neden Twitch'de bu kadar başarılı oldu kısa sürede? theterliksi 18 gü Aslında bir kaç anı videosu ile youtubede patlayınca baya popüler oldu. Soran 18 gü Anı videosu derken nasıl yani?
Deliyimbendeliyim | İnternet & Teknoloji konusunda 661 görüş paylaştı. Master 1 ay jahrein açıkladı dolandırıcı twich Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
expectopatronumm1 Xper 5 1 ay elraen pqueen rraene holmes arada jahrein Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
wortexingılıcı Xper 2 1 ay tabiki de en iyi 2 yayıncı elraen kendine rakun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Junİchi | İnternet & Teknoloji konusunda 318 görüş paylaştı. Guru 1 ay İzlemiyom Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55İlgi alanımda değil ya.
hayır saçma buluyorum. biri oyun oynuyor diye neden ona bakarsınız ki açıp dizi film izleyin. allah akıl fikir versin ne diyim
İzlemem ama teklif edenler oldu yayın yap diye sohbetim sarıyormuş dediler. Silivri’ye sokacaklar beni puştlara bak 😃
Arada bir Elraenn, Pqueen ve Neo & Toprak'ın yayınlarını izliyorum.
Elraenn tabi ki adam bir harika 24 saatlik bir anı yayını olsa harika olur:D
Sence elraenn neden Twitch'de bu kadar başarılı oldu kısa sürede?
Aslında bir kaç anı videosu ile youtubede patlayınca baya popüler oldu.
Anı videosu derken nasıl yani?
jahrein açıkladı dolandırıcı twich
elraen pqueen rraene holmes arada jahrein
tabiki de en iyi 2 yayıncı elraen kendine rakun
İzlemiyom
İzlemiyorum