Valla benim için sorun yok. Her zaman bir hile vardır. Zaten apk olarak dizi film uygulaması kullanıyorum sadece. Onu da sorun değil, yine netten araklarım bir çaresini bulunur.
Bence öyle bir şey olmasın ya bazen istediğiniz bir uygulamayı indiremiyoruz mesela onun yerine apkyi tercih ediyoruz aslında iyi birşeydi silinmemesi gerekir
iOS işletim sistemli telefon kullanıyorum, tabletim android bir kaç apk var gayet kullanışlılar aslında iyi bir fikir güvenlik açısından fakat kullanım açısından değil çoğu kişi tarafından kötü yorumlamalar alacaklarını düşünüyorum
Tahminim Yüklersin de Direk olarak yüklenmez Bence Yani şöyle PC Oyunlarını nasıl direk hemen APK olarak yüklemek olmuyor işte dosya çıkar birleştir falan buda öyle olabilir belki ama çok saçma Çok değer kaybeder böyle yaparsa
Uygulamaları telefonun mağazası hariç bir yerden indiremeyeceksiniz sadece. Örneğin bie fotoğraf düzenşeme uygulamasını ücretli satın almak yerine internetten apk indiren birisi artık indiremeyecek
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Xiaomi, Android işletim sisteminden APK uygulamaları kaldırmak için çalışmaya başladı. Apk kullanıyor musunuz?