Ekran entegresi mangal gibi kızarıp erimiş. En son ne zaman fan temizliği ve soğutucu sıvıyı temizletip , termal macunlarını yenilettiniz? Her 2 yılda bir kesinlikle yapılması gerekiyor çünkü.. tozdan ve aşırı ısınmadan dolayı. Bilgisayar ve laptopların içi mangal sıcaklığında olur..
Sadece bilgi olarak söylüyorum tamirci değilim başıma geldi. ayni parçasını bulup değiştirebilirsin ama ekran kartları ileri bir teknoloji tamir eden çıkmaz başka sorunu varsa. garantisi varsa servise gönderin
ah keşke garantisi olsa ekran kartının tamiri var fakat tuzlu oluyor ama kondanstor ise sorun ucuza gelmeli fakat bılmıyorum sorun ne olabılır gerçekten anlıyamadım
Orada lehim erimiş temas yok
fiziki olarak sadece o gözüküyor başka hiç bişey yok ön arka heryerine baktık fakat hiç bişey goremedık tek fiziksel olarak o gozukuyordu onuda kürdan ile dokundugumuzda temizlendi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!O kartı fırına at 180° bi 3-5dk tut ben sinema sisteminin kartını öyle tamir etmiştim
C584 kompentinden bir bacagida yanmış aşırı ısıdan kaynaklı olabilir çok büyük sorun gözükmüyor elektronikten iyi anlayan biri yapabilir
3060 rog satayım sana
Anlayamadım
Yenisini Al
Yanmıştır.
Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş