Merhaba arkadaşlar bugun pc başında iken ekran bi anda gitti ve pc yi kapatıp actıgımda tekrar gelmedı nedenını araştırdım tek tek en son ekran kartını başka taktım ve cozuldu ama kullanmakta oldugum ekran kartı hiç bir şekılde ekran vermıyor iki resim bırakıcam ekran kartını açtık ve heryerine baktım sorun göremedim sadece ufak bir yerde renk değişimi vardı bir kondanstorun bacagının birinde yanma gibi bişey vardı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim İstanbul da tanıdıgı olan varsa oda olur goturup yaptırabılecegım
İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı.
Ekran entegresi mangal gibi kızarıp erimiş. En son ne zaman fan temizliği ve soğutucu sıvıyı temizletip , termal macunlarını yenilettiniz? Her 2 yılda bir kesinlikle yapılması gerekiyor çünkü.. tozdan ve aşırı ısınmadan dolayı. Bilgisayar ve laptopların içi mangal sıcaklığında olur..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sadece bilgi olarak söylüyorum tamirci değilim başıma geldi. ayni parçasını bulup değiştirebilirsin ama ekran kartları ileri bir teknoloji tamir eden çıkmaz başka sorunu varsa. garantisi varsa servise gönderin
ah keşke garantisi olsa ekran kartının tamiri var fakat tuzlu oluyor ama kondanstor ise sorun ucuza gelmeli fakat bılmıyorum sorun ne olabılır gerçekten anlıyamadım
fiziki olarak sadece o gözüküyor başka hiç bişey yok ön arka heryerine baktık fakat hiç bişey goremedık tek fiziksel olarak o gozukuyordu onuda kürdan ile dokundugumuzda temizlendi