İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
Kimseye mesaj atmam. Nasıl ki gerçek hayatta yan masadaki birinin yanına oturup tanışma cesaretini gösteremiyorsam sanal veya reel farketmez, mesaj atmam.
Bu ilk mesaj işlerini yürütmek saçma bir hal aldı çünkü çoğu kişi genelde erkekler kızları mesaj yağmuruna tutuyor ve kızların büyük çoğunluğunun egosu tavan oluyor, kendini çok güzel zannetmeye başlıyor nasıl olsa seçenek çok diye tınlamıyorlar bunu hepimiz görüyoruz, biliyoruz ve farkındayız. O yüzden bu zamanda mesaj atarak sosyal medyadan falan birisiyle tanışmak çok güç haline geldi bundan mütevellit ben artık yazmıyorum hiçbir kıza çünkü egosunu tatmin edemem. Aslında suç kızlarda değil suç; bizim erkeklerde. Hepsi aç köpek gibi her gördüğü kıza yazılırsa olacağı bu.
İlk mesaj takıntılarım yoktur. Sürekli ilk mesajı atan da olabilirim. Birisiyle konuşmak istiyorsam yazarım. Onun konuşmak istemediğini görürsem de uzatmam olur biter.
Evrim var efenim evrim. Kadın seçer o yüzden erkek beyni hâlâ öyle düşünüyor. Kızlar adım atmayın farkında olmadan karşı cinsin beyninde değersizleşirsiniz.
İnternet & Teknoloji konusunda 336 cevap paylaştı.
Değişken bir durum. Pek atmıyorum artık. Ama illa beğendim diye de mesaj atmıyorum, liseli çağları bence çoktan geride bıraktık 😀👍
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Attimda noldu reddedildim gibi olmustu. Kendide hoslandigi halde sirf sinifin en guzeli benden hoslaniyo havasina girdigi icin ser. ef yokshnu sevgiyi hice sayip umursamamisti cok kotuydu bir daha o halti yemem ilk atmayin kizlar surundurun yüz vermeyin taviz vermeyin goz goze hic gelmeyin ben bu hareketten sonra yuz vermemistim mesela cocuk ben varken gelmiyodu okula:D ergen de degiliz hani üni çağı. Herneyse siz ilk basta hoslandiginizi belli edin ama sonra birakin derimkizlar.
iyi tanımadığım birisi için ne yazıkki kendimi alçaltmiyore, aslan burcundan bir bunu aldım sanırım, iyi tanıyıp da hoşlanıyorsam füzeyi yapıştırırım, küçümsenmekten de etkilenmem yalnız..
Valla yazıyom cevap de veriyorlar ama uzatwöıyoö yani şöyle hoşlanıyorum diye yazmıyorum da zaten hikayeye cevap gibi ya da a şunu nerden tanıyorsun gibi şeyler neyse ama devamı gelmiyor sarmıyorum herhalde🥺😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İlk mesajı atınca sırnaşık atmayınca asosyal sayıldığım için öyle dertlerim hiç olmuyor... 😂😂😂