İnternet & Teknoloji Hakaret suçundan ceza? SavegBeyYeni2 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ...Dostlar ben oyunda bir topluluğa ağır küfür ettim o topluluktan birisi de geldi "Ekran görüntülerini aldım işlem başlatıyorum." dedi. Cidden işlem başlatabilir mi? Saçma cevap vermezseniz sevinirim. Güncellemeler+1 yıl İşlem başlatırsa cezası nedir? Hakaret suçundan ceza? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Pek bir şey olacağını sanmıyorum benimde buradan bir vakam olmuştu bir şey çıkmadı 0 2 Yorumla SavegBeyYeni2 +1 yıl Tamamdır teşekkürler. Yorumla varrohincco +1 yıl Rica ederim Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl onlarda sana sövsün barışın 0 4 Yorumla SavegBeyYeni2 +1 yıl Asıl sorun adam işlem başlatacağını söyleyip gitti. Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl o zaman haketmiş söv gitsin Yorumla SavegBeyYeni2 +1 yıl İsminiz çok iyiymiş:D Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl nick ulan gt oğlanı Yorumla
penguenlerölmesin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Baslatır tabiii 0 2 Yorumla penguenlerölmesin +1 yıl Hakaret ederken ki kadar dik dur ;) Yorumla SavegBeyYeni2 +1 yıl Çok iyi fikir. Yorumla
canbeydiceksiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Baslatabilir 0 6 Yorumla SavegBeyYeni2 +1 yıl Cezası nedir? Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Daha once ceza alip almadigina gore ve pismanligina gore degisebilir Yorumla SavegBeyYeni2 +1 yıl Daha önce hiç bir ceza almadım. Pişmanım. Ceza nedir? Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Hapis cezasi alacagini sanmiyorum sabikan olmadigi icin ama hakime bagli ne ceza verir bilemeyiz Yorumla SavegBeyYeni2 +1 yıl Tamam teşekkür ederim. Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pek bir şey olacağını sanmıyorum benimde buradan bir vakam olmuştu bir şey çıkmadı
Tamamdır teşekkürler.
Rica ederim
onlarda sana sövsün barışın
Asıl sorun adam işlem başlatacağını söyleyip gitti.
o zaman haketmiş söv gitsin
İsminiz çok iyiymiş:D
nick ulan gt oğlanı
Baslatır tabiii
Hakaret ederken ki kadar dik dur ;)
Çok iyi fikir.
Baslatabilir
Cezası nedir?
Daha once ceza alip almadigina gore ve pismanligina gore degisebilir
Daha önce hiç bir ceza almadım. Pişmanım. Ceza nedir?
Hapis cezasi alacagini sanmiyorum sabikan olmadigi icin ama hakime bagli ne ceza verir bilemeyiz
Tamam teşekkür ederim.
Rica ederim