Samsung S21plus ile iPhone 11 arasinda aldım Amazondan şipariş verdim daha parayı hesaptan çekmemiş bazı yerler Hepsiburada vs hemen çekiyor sizce amazon güvenilir mi?
iPhone 11 siparis verdim umarim pisman olmam
iPhone 11 siparis verdim umarim pisman olmam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
S21 tercih ederdim Android ve ayrıca güçlü telefonlar. Samsungun Amiral Gemileri üzmez buna rağmen aldığın telefon tabi ki kötü değil.
Bilmiyorum hayırlısı 2016 da Samsung un amiral gemisini almıştım şimdi iPhone deneme zamanı S7 ile Iphone 6S kafa idi o zaman tabi HTC de vardı şimdi ortalarda yok sony Xperia z vardı
2018 De S8 aldım samsung bir kere pişman etmedi Amiral Gemisi üzmez :D
S7 bu zamana a kadar getirdi ama pil konusu kötü
Eskidi cihazlar olsun İphone'un o zaman ki pillerini hatırla 1700 Mah falan :D
Öyle ama Samsung da 3000 bindi. Bu zaman a kadar S22 lerle neredeyse aynı 5000 li A72 M52 seriler var nasıl Bilmem
Sadece Mah yani kapasitenin büyüdüğünü düşünmemek lazım :D teknoloji, üretim teknolojisi malzeme kalitesi, soğutma her şey değişiyor.
Amiral Gemisi Sadece S ve Note serilierinden oluşur gözümde :D 70 ve 80 serileri en fazla ileri segment.
Bence soğutma olayı Samsunglarda yok aşırı ısınıyor bu işi Xiaomi iyi yapıyor o da yazılımsal hatalarda kötü
Yani demem o Teknoloji gelişiyor 5 sene öncesinin 3000 Mah sı ile şu an ki aynı değil.
Öyle de ısınma sorunu aynı Snapdragon u S 21 fe ye getirselerdi patlama olurdu satışta ama S20 fe tercih eden çok
Samsung zaten Yurtdışında ki gibi Snapdragonu biz de yaygın kullansa gör sen etkiyi :D
Demekki getirmemelerinde bir sebebi var
S21 plus alırdım. Android seviyorum çünkü.
Bende seviyorum ama Samsung bataryası çabuk yarıya iniyor Samsung S7 var şu an batarya değiştirdim orjinali ile ama fark etmedi
Asla pişman olmassın
İnşallah pil performansı nasıl gidiyor günü çıkarması lazim
Ben teknoloji mağazasında satış temsilcisiyim 9 yıldır kendimde iphone x kullanıyorum iphone dan asla şaşma bir samsung telefon en fazla 15 16 ay üretiliyo sonra bitiyo piyasasıda ölüyo aksesuarıda bulunmuyo 2. Eli zaten yok 2. Yıl itibariyle takılma donma başlıyor batarya performansı azalıyor iphone da ise bir telefon 5 sene çok rahat kullanılıyo ilk günkü performansını hiç bozmuyo aksesuarı hep bulunuyo satmak istediğinde aldığından daha yüksek fiyata satılıyo… bugün iphone 7 ve 7 kullananlar var piyasada ama iphone 7 ile birlikte çıkan samsung s7 yi kullanam kaç kişi görebilirsin … böyle düşün
Vallahi bilmiyorum ilk Telefonum Samsung Galaxy S7 o telefonu şu an hala kullanıyorum 7 sene oldu iPhone'da o zaman almak vardı kafamda O zaman da 6s de kafa kafa dengiydi Tabii o zaman aralarında bir 300-400 lira fark vardı Ben o zaman Samsung'u tercih ettim ama bir bataryasını değiştirdim Bu 7 yıl içinde ekranı değişti donma oluyordu tabi eski 21 Plus nasıl bilmiyorum exnoss işlemci olduğu için biraz tereddütte kaldım kafamda samsung S20fe de vardı ama bakalım şimdilik bu sipariş verdik bilmiyorum Umarım memnun kalırım bugün Turkcell bayisine gittiğimde fiyatına 14 bin lira dedi iPhone'u amazon'dan 12.800'e aldım bilmiyorum O da iptal olur mu bilmiyorum zam yapılmış daha parayı hesaptan çekmemiş hiç alışveriş yapmadım amazondan
Doğru tercih yapmışsın … telefon olarakta satın aldığın site olarakta doğru tercih.. amazon un alınmasının üstünden 1 sene geçem telefonları bile müşteri memnuniyeti açısından müşteri talebi varsa ekstrasını alıp değiştirdiğini filan duymuştum
Bilmiyorum genelde trendyol hepsi burada falan filan yerden alışveriş yaparım
bmde s22 aldım
S22 Alabilirdim lakin pil seviyesi daha az bi telefonun rahat günü çıkarması lazim
ewet midem kalktı
çok aşırı pil gidiyor
Sen ne. zaman aldin
dün aldom kapalı kutu
yüzü gözü hoş
bataryası kötü
Anladım hayırlısı olsun yol yakınken değiştir istersen
nsll daha kılıf bile almadım
Nereden aldın
akraba
Hee değiştirebilirsin sana kalmış tabi
redmi 10 wardı bemde