İnternet & Teknoloji Arduino uno kartı derleme hatası? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltirim kodu yüklemeye çalışıyorum olmuyor acil yardım eder misiniz Arduino uno kartı derleme hatası? Cevapla Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sosyalmesafe34 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hatalı olan yerdeki ekranı gönderirmisin yani yukardaki hatalı satır koyu renkle belirir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hatalı kod yok ekranda sadece fotoğraftaki arduino uno kartı için derleme hatası var. Yorumla Soran +1 yıl Sana nasıl fotoğraf gönderebilirim Yorumla sosyalmesafe34 +1 yıl Kodları gönder ben bakayım Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atamıyorum puanım yetmiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kodlar mu sorunlu 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Kodlar da sorun yok sanırım arduino derleme hatası alıyorum neden veriyor onu da anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende de oluyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Portu değiştir Yorumla Soran +1 yıl Portu değiştirdim ondan değilmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kütüphane eksikliği yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kodda sorun var gidi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gibi Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında kütüphane hatası vermiyor o yüzden kütüphande hata olduğunu düşünmüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu derleme ya kütüphane ya da kod hatası Yorumla Soran +1 yıl Hımm anladım bakalım düzeltebilecek miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzeltemezsen bana gönder bakayım Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır burdan yazarım eklersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende takıldığım yerlerde sana sorarım Yorumla Soran +1 yıl drive. google. com/.../view Yorumla Soran +1 yıl Kullandığım kodlar burada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Link hata verdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hatalı olan yerdeki ekranı gönderirmisin yani yukardaki hatalı satır koyu renkle belirir
Hatalı kod yok ekranda sadece fotoğraftaki arduino uno kartı için derleme hatası var.
Sana nasıl fotoğraf gönderebilirim
Kodları gönder ben bakayım
Mesaj atamıyorum puanım yetmiyor
kodlar mu sorunlu
Kodlar da sorun yok sanırım arduino derleme hatası alıyorum neden veriyor onu da anlamadım
Bende de oluyordu
Portu değiştir
Portu değiştirdim ondan değilmiş
Kütüphane eksikliği yok mu
Ama kodda sorun var gidi
Gibi
Ya aslında kütüphane hatası vermiyor o yüzden kütüphande hata olduğunu düşünmüyorum
Bu derleme ya kütüphane ya da kod hatası
Hımm anladım bakalım düzeltebilecek miyim
Düzeltemezsen bana gönder bakayım
Tamamdır burdan yazarım eklersin
Tamamdır
Bende takıldığım yerlerde sana sorarım
drive. google. com/.../view
Kullandığım kodlar burada
Link hata verdi