İnternet & Teknoloji Instagram hesabı nasıl açılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Maillle açamıyorum biri açabilmeyi öğretebilir mi Güncellemeler1 yıl Biri bana açar mı çok önemli Instagram hesabı nasıl açılır? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sitesinden aç, uygulamadan açarken sorun oluyor. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bana açar mısın benjm maille Yorumla sudesiyahseven 1 yıl Açarım ama bazen numara eklemeni isteyebiliyorken, bazen direkt açılıyor. Sitesinden girince 5 dk içinde açılır. Ben zamanında 100lerce açmıştım bu yöntemle 😊 Yorumla Kağannnn1 1 yıl 2 tane açılabiliyor en fazla bir telden en fazla veya 5 tane sonrasında üzgünüz bir hata oluştu diyor Yorumla sudesiyahseven 1 yıl Ben bir kaç yıl önce 1 telefondan 300 tane falan açtım bu şekilde @Kağannnn1 Yorumla Kağannnn1 1 yıl satsaydın 300 tanesini de sude iyi para kazanırdın valla Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 87% 1 yıl valla bende açamadım 2 3 tane hesap olduğu için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sitesinden aç, uygulamadan açarken sorun oluyor.
Bana açar mısın benjm maille
Açarım ama bazen numara eklemeni isteyebiliyorken, bazen direkt açılıyor. Sitesinden girince 5 dk içinde açılır. Ben zamanında 100lerce açmıştım bu yöntemle 😊
2 tane açılabiliyor en fazla bir telden en fazla veya 5 tane sonrasında üzgünüz bir hata oluştu diyor
Ben bir kaç yıl önce 1 telefondan 300 tane falan açtım bu şekilde @Kağannnn1
satsaydın 300 tanesini de sude iyi para kazanırdın valla
valla bende açamadım 2 3 tane hesap olduğu için
Açılmaz
Tff ye başvur