İnternet & Teknoloji Snapchat kullanan birinden hayır gelir mi? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Asla gelmez tc kızlarının bu uygulamayı ne için kullandığını iyi biliyoruz Snapchat kullanan birinden hayır gelir mi? Cevapla SnapChat Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Tabi ki 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bir sefer hesap kurdum Uygulamanın amacı ne anlamadım dahiHele tik tok hesabım vardı amaSırf Hüseyin kağıt izlemek için açmıştım kapattım oda bana saçma geldiTik tok, Snapchat, Facebook, Instagram bana artık saçma geliyor 0 0 Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Onu jullabma hayır gelmez bunu kullanmaz hayır gelmez ne kullanacağız hız normal inşanlar olarak 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 826 cevap paylaştı. Çok saçma bir şey söylemişsin. Ben ve bir çok arkadaşım kullanıyoruz. Çokta eğlenceli 0 0 Yorumla
Geldimgidecem1919191 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yok ben kullanıyorum sadece arada sırada foto cekinmek için. Herkes aynı niyetle kullanmıyor. Böyle genelleme yapmak hoş değil 0 0 Yorumla
dssüs Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl kesinlikle gelmez en masum takılanı bile neler neler çeviriyor aklınız hayaliniz durur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu soru şeye benzemiş, Yunanistan'da yaşayan herkes kötüdür, Türk düşmanıdır. Yani bugün Yunanlar kötüdür. 1 0 Yorumla
iamiremnaz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gelmez. Ne nudeler atmistir 1 1 Yorumla BiggBoss47 +1 yıl Mesaj atar mısın Yorumla
ZweiXx21 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Herkes aynı sebeple kullanmıyor cicim. 1 0 Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bir bilgim yok bu uygulama ile ilgili... 0 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gelmez kanka kızlardan da erkeklerden de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne için kullanılıyormuş? 0 3 Yorumla cpanel +1 yıl Ne için kullanıldığını sen benden daha iyi biliyorsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanmıyorum ki biliyim 😒 Yorumla cpanel +1 yıl Kesinlikle öyledir tc kızı. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece kendim için çekiyorum fotoğraf? 0 1 Yorumla cpanel +1 yıl İnandık tamam. Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gelir gelir. 1 1 Yorumla cpanel +1 yıl Gelmez. Yorumla
0aksülamel0 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Ciddi misin -_- 0 2 Yorumla cpanel +1 yıl Evet? Yorumla 0aksülamel0 +1 yıl Snapchat'ı çocuklar bile kullanıyor. İlla birilerini takip etmene veya nude gibi şeyler atmana gerek yok ki orada bir sürü filtre var tatlı tatlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabi ki
Bir sefer hesap kurdum
Uygulamanın amacı ne anlamadım dahi
Hele tik tok hesabım vardı ama
Sırf Hüseyin kağıt izlemek için açmıştım kapattım oda bana saçma geldi
Tik tok, Snapchat, Facebook, Instagram bana artık saçma geliyor
Onu jullabma hayır gelmez bunu kullanmaz hayır gelmez ne kullanacağız hız normal inşanlar olarak
Çok saçma bir şey söylemişsin. Ben ve bir çok arkadaşım kullanıyoruz. Çokta eğlenceli
Yok ben kullanıyorum sadece arada sırada foto cekinmek için. Herkes aynı niyetle kullanmıyor. Böyle genelleme yapmak hoş değil
kesinlikle gelmez en masum takılanı bile neler neler çeviriyor aklınız hayaliniz durur
Bu soru şeye benzemiş, Yunanistan'da yaşayan herkes kötüdür, Türk düşmanıdır. Yani bugün Yunanlar kötüdür.
Gelmez. Ne nudeler atmistir
Mesaj atar mısın
Herkes aynı sebeple kullanmıyor cicim.
Hiç kullanmadım bilmiyorum
Bir bilgim yok bu uygulama ile ilgili...
TC kızına güven olmaz
Gelmez kanka kızlardan da erkeklerden de
ay aşko sadece kızlar değil. hakkımızı yemeyin ayol
Hayırı tek cinsten beklersen naaaaah gelir
Pi. s. likler
Ne için kullanılıyormuş?
Ne için kullanıldığını sen benden daha iyi biliyorsun.
Kullanmıyorum ki biliyim 😒
Kesinlikle öyledir tc kızı.
Sadece kendim için çekiyorum fotoğraf?
İnandık tamam.
Ne için kullanılıyor bu uygulama
Gelir gelir.
Gelmez.
Ciddi misin -_-
Evet?
Snapchat'ı çocuklar bile kullanıyor. İlla birilerini takip etmene veya nude gibi şeyler atmana gerek yok ki orada bir sürü filtre var tatlı tatlı
Ne için miş
O amaçla kullanmıyorum.
Evet gelmeeeeez🤣🤣🤣🤣🤣
Gelmez
Gelmez
Yokk
Herkes bir değil
Bravo
abartmamak lazım
Sinek çet ne demek