Huawei Matebook D16 AMD Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD Windows 10 Home 16.1" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Araştırıp bakabilir mi?
Adobe, grafik, Photoshop vs uygulamaları için?
Araştırıp bakabilir mi?
Adobe, grafik, Photoshop vs uygulamaları için?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05Bahsettiğin uygulamalar İntel işlemciler de daha performanslı olur ürünün fiyatı ne bilmiyorum içinde grafik işlemcisi yok büyük ihtimal vega 12 falan var dahili olarak.
oyun falan oynayacak mısınız?
Huawei den ziyade başka markalara da yönelmeniz iyi olabilir.
Öneriniz var mı
n11, trendyol gibi yerlerden ürün bakmıyorum genelde.. İtopyadan baktım ama uygun bir şey yokmuş ya. bütçeniz ne kadar sizin.
15k
biraz bakmak lazım piyasaya zam geliyor yine dolar da yükseliyor :S yarın bir daha hatırlatır mısınız yatacağım da
Tamamdır iyi uykular
Merhaba uyandınız mı
bu ürünün fiyatı ne kadardı
www.hepsiburada.com/dell-g15-5515-f1900-amd-ryzen-7-5800h-16gb-8x2-512gb-ssd-rtx3050-4gb-15-6-120hz-fhd-wva-windows-11-home-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000XS2DB
www.trendyol.com/.../pavilion-gaming-laptop-ryzen7-5800h-16gb-512gb-ssd-gtx1650-144hz-dos-15-6-fhd-notebook-68n69ea-p-282482269
Bu attığım ürünler İşlemci olarak seninkine göre çok daha iyi ve aynı zamanda grafik işlemcisi de bulunuyor. ama yine de uygun olsun dersen de.
www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-ec2059nt-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650-15-6-fhd-144-hz-ips-freedos-tasinabilir-bilgisayar-68n74ea-p-HBCV000026XU55
www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k3tx-p-HBCV00000BDM1W
bunlara bakabilirsin.
Neden hep oyun bilgisayarı önerdiniz? Çok soru soruyorum fakat fiyatlar pahalı araştırıp öğrenilip alınmalı o yüzden soruyorum
İleride GPU yani ekran kartına ihtiyaç duymayacağınız kesin mi ki? Sadece ekran kartı var diye oyun bilgisayarı olarak bakmak doğru olmayabilir. ileride ihtiyacınız olabilir dahili bir GPU sizi tatmin etmeyebilir.
ama derseniz bana gerçekten gerek yok diye ona göre bir şey bakabiliriz bir de bakmayın piyasa da Oyun bilgisayarları genel olarak yine normale göre daha iyi oluyor.
önerdiğim 14-15 Bin TL lik bilgisayarlar için konuşuyorum sadece 10 Bin TL ye bile işlemci açısınından daha iyisini bulmak zor. garip bir piyasa bir şey diyemiyorum :D
İnstagramınız varsa oradan yazayım mı
Camlicukur ( beyaz Tshirtli profil var.)
İşlemci güçlü ama ekran kartı belirtmememissin yarın akşam hatirlatirsan butcene uygun bakarım 15 tamirciyim
Bende çok anlamıyorum max 15k bütçe
Huawei matebook d16 8gb yazınca arama yerine çıkıyor inceleyip söyler misiniz acaba
Tabiki akşam üzeri hatırlatın lütfen olur mu
O işler için uygun değil. Ekran kartı yok. En az rtx3050ti olanlara bak. İşlemcileri kurtarır zaten. Önemli olan ekran kartı.
Önerir misiniz pc modeli
www.epey.com/.../...calibur-g770-1140-8el0t-b.html
8lik bi ram daha eklersen iyi olur
Ağır ve çok sesli olmuyor mu
Daha uyguna yok. Ne kadar para o kadar köfte.
Daha yeniyim
yeterli ama çok üst düzey bir çalışma yapacaksan tıkanır arada
Daha yeniyim, Halkla ilişkiler ve reklamcılık okuyorum 1. Sınıfım kendimi geliştirmek için
al gitsin
Neden
iyi çünkü
Kötü dedi çoğu kişi
var daha iyileri de senin bütçen ne
15k
Ekran kartı modeli ne dostum?
Almadım, almayı düşünüyorum.
www.teknosa.com/huawei-matebook-d16-amd-ryzen-5-4600h-8-gb-512-gb-ssd-windows-10-home-161-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-786280064
Şöyle linki bıraktım bakıp söyler misin?
Link açılmıyor ne yazık ki
Huawei matebook d16 8gb yazınca çıkıyor bakar mısınız
Gerçekten şaka falan mı yapıyorsun, Huawei gibi daha yeni yeni laptop üretimi yapan ve ekran kartı dahi olmayan bir modele 13 bin lira mı vereceksin?
Soruyorum işte anlamıyorum çok yardımcı olmanız için yazıyorum 1 ay arayıştayım
Asus markasını araştır, parana göre bir model bulduktan sonra linkiyle birlikte bana at ve beraber karar veririz
İşte ben anlamıyorum bunu da arkadaşımda gördüm öylelik yani🥹
Tamam ben sana bulursam atarım linkini
Tamam çok teşekkür ederim