İnternet & Teknoloji İnternet üzerinden satış yapmak istiyorum, hangi uygulama daha iyi? Ay_nur1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hangi uygulamadan daha hızlı ürün satabilirim? Güncellemeler+1 yıl Parfüm satıyorum İnternet üzerinden satış yapmak istiyorum, hangi uygulama daha iyi? Cevapla Uygulama Soruları Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Okilojii Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bende bu aralar düşünüyorum baya araştırdım, en iyisi trendyol, amazon henüz Türkiye o kadar iyi değil ama büyük yatırım yapacaktır Türkiye için de 0 7 Yorumla Ay_nur1 +1 yıl Trendyolda satış yapılıyor mu Yorumla Okilojii +1 yıl Tabiki yapılıyor sen uygulama derken neyi kastettin ki Yorumla Ay_nur1 +1 yıl Nasıl yapılıyor Yorumla Okilojii +1 yıl Satıcı olarak üyelik yapman laızm Yorumla Ay_nur1 +1 yıl Teşekkür ederim bakacağım Yorumla Okilojii +1 yıl Rica ederim Yorumla Ay_nur1 +1 yıl Bulamadım Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Facebook market place 0 0 Yorumla
mertyydff13 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Trendeyol ne satacaksin 0 7 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Markası ne Yorumla Ay_nur1 +1 yıl Çoğu markadan var bende Gucci V's chanel Yorumla mertyydff13 +1 yıl Orjinal mi Yorumla Ay_nur1 +1 yıl Evet Yorumla mertyydff13 +1 yıl Nerden temin ediyosun Yorumla Ay_nur1 +1 yıl Hediye geldi bir kaç tane Yorumla mertyydff13 +1 yıl Bende bi yerden alıyorsun sandım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende bu aralar düşünüyorum baya araştırdım, en iyisi trendyol, amazon henüz Türkiye o kadar iyi değil ama büyük yatırım yapacaktır Türkiye için de
Trendyolda satış yapılıyor mu
Tabiki yapılıyor sen uygulama derken neyi kastettin ki
Nasıl yapılıyor
Satıcı olarak üyelik yapman laızm
Teşekkür ederim bakacağım
Rica ederim
Bulamadım
Facebook market place
Trendeyol ne satacaksin
Markası ne
Çoğu markadan var bende Gucci V's chanel
Orjinal mi