Merhaba arkadaşlar safari geçmişime baktım tesadüfen, uygunsuz sitelere giriş yapılmış, gmailim başka telefon ve tabletlerde açık bundan dolayı olabilir mi? Veya sebebi nedir ne olabilir?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24İki ihtimal var sadece;
1- Direkt telefonunuzdaki tarayıcıdan o sitelere girilmiş (sizin haberiniz yokken)
2- Safarinin history'si iCloud üzerinden, aynı iCloud'la giriş yapılmış diğer Apple cihazlarıyla eşlenmiş.
Bunu nasıl düzeltebilirim
Şifremi değiştirmem yeterli mi
Ayarlar'da en üstte Apple Kimliğinize girdiğinize, altta hesabınıza bağlı cihazlar görünür. Her birine tek tek girip "hesaptan sil" işlemi yapmanız yeterli.
Yine Apple Kimliği ekranında iCloud içine girip Safari senkronizasyonunu da kapatın (Yanındaki butonu kapatarak). Daha sonra cihaz eklerseniz, yeniden eşlenme ihtimalini de ortadan kaldırırsınız.
Xraun diye bir isim yazıyor iPhone 8 ama ben kim olduğunu bilmiyorum, hesabı sildim
Dediğim gibi bir de Safari seçeneğini kapatırsanız iCloud menüsünden, geçmiş olsun diyebiliriz. :)
Ondan dolayı mı olmuştur nasıl girebilir ama bir de çevremde hiç iPhone 8 olan yok teşekkür ederim yardımınız için
O hesapların olduğu cihazlardan da girilmiş olabilir başkaları tarafından
Benim safarimde gözüküyor , acaba virüs olma ihtimali falan var mı telefonumda
telefonuna son zamanlar uygulama indirdiysen , kabul et onayla falan dediysen ondanda olabilir, benimde başıma geldi, uygulamarı sil şifrelerini değiştir tamamdır
gmailin başka tablette açıksa o tableti kullanan pompalı sitelere girmiş 😂😂
Olabilir girmistir
Olabilir