İnternet & Teknoloji Fake hesap neden kullanılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor fake hesap neden kullanilir sizce Güncellemeler+1 yıl Erkek arkadaşım kullanıyordu biliyordum ama aradan uzun yıllar gectı kullandigini unutmuştum kullanmiyor saniyordum ki kullaniyormuş. Bunun için kavga ettik sizce yersiz bir kavga mı Fake hesap neden kullanılır? Cevapla Hesap Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Başkalarını rahatsız etmek için ya da kendine güveni olmadığı için 0 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fake hesabı genelde sevgilisini veya bir arkadaşını işletmek denemek için kullanırlar ya da bir iş için lazım olmuştur ondan dolayı olmuş olabilir 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sebebi yok can sıkıntısından açıyorum arada kimseyi de takip etmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben hiç kullanmadım , kullananda normalde utanacaklarını gizli yapıyor işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başkalarını rahatsız etmek için ya da kendine güveni olmadığı için
Fake hesabı genelde sevgilisini veya bir arkadaşını işletmek denemek için kullanırlar ya da bir iş için lazım olmuştur ondan dolayı olmuş olabilir
Sebebi yok can sıkıntısından açıyorum arada kimseyi de takip etmiyorum
Ben hiç kullanmadım , kullananda normalde utanacaklarını gizli yapıyor işte
Stalk yapmak icin..
Postegro