Kulaklık almak için telefoncuya girdim?

Kazıklamak isteyen satıcılar nazik davranırlar önermesini doğru kabul edersek, nazik davranan satıcılar kazıklamak isterler diyemeyiz. Tek yönlü bir önerme.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İyide adamın mesleği mesleği iyi ilgilenmeyince yüzü gülmeyincede ayrı söylenip durursunuz ne güzel işte ilgilenmiş işini seviyo adam demekki bunun neresi kötü
Satış görevlileri mesleği gereği nazik davranmak zorunda ve sende bilinçli tüketici olmak zorundasın ki kazıklanmayasın
Mağazadan alışverişte her türlü kazıklanıyorsun zaten gir amazona her şey yarı fiyatına üstüne 30 gün koşulsuz şartsız ücretsiz kargoyla iade kabul ediyor
Hayır ama yıllardır sadece oradan alışveriş yapıyorum her neye ihtiyacım varsa
Her şey var özellikle kitaplar çok daha ucuz toplu alırsan üstüne daha da indirim yapıyor bazen kitaplar için ekstra indirim de yapıyor ki o zaman piyasaya kıyasla bedava oluyor amazondan 20 liraya aldığım kitap bkm de 60 lira mesela
Araştır ama satıcı amazon. com. tr olacak ona dikkat et herkes satış yapabiliyor
Maalesef Türkiye de yok şu an ama banka kartı, sanal kart, Papara, ininal vs kullanabilirsin
Amazon dünya çapındaki en büyük online pazar yeri ben 3-4 yıldır çok aktif kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım üstüne iade konusunda da ne alırsan al ister telefon bilgisayar ister kitap ister deterjan ister kıyafet canım istemiyor kardeşim de en ufak bir şey demeden iade alır paranı max 1 hafta içinde verirler
Makine mühendisiyim ben amazonda işim olmaz kendi tecrübemi aktardım kullanan arkadaşlarına sor aksine söylemeyeceklerdir ya da dene kendin gör
Bulunduğun şehre ve teslimat seçeneğine göre değişir prime üyesiysen veya ertesi gün teslimat seçeneği için ekstra ücret ödersen max 2 gün normal teslimatta türkiyenin bir ucundaysan bile max 5 günü geçmez
Hayır ben öyle hissetmezdim
nazik nazik kazıklanmak iyidir
Lamdlskds çok bunu yaşıyorum sinir bozucu bişey
çok konuşunca evet geliyor
Çok tatlısın ya
Evet biliyorum ve bu konuda haklısın lakin öncelikli olarak bayan olduğun için nezaketle karşılanırsın, sadece bazı nadiren fırsatçılar çıkabilir , bu sebepten , bazı basit ürünler dışındaki alışverişlerini kurumsal mağazalarda etiketli ürünlerden almanı tavsiye ederim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş