İnternet & Teknoloji Redmi note 9 pro kullanan varsa nasıl bir telefon Memnun musunuz? aleynas00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Genelde bir sorunu yok diyorlar Redmi note 9 pro kullanan varsa nasıl bir telefon Memnun musunuz? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Sessizliğindehşeti Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Akrabada var, memnun ama daha iyi alternatifler var… 0 4 Yorumla aleynas00 1 yıl Baya önerdiler bunu her konuda ondan buna sardım Yorumla Sessizliğindehşeti 1 yıl Fiyatına baktım, en ucuz 4973 tlye var. Çok pahalı.Ben sizin yerinizde olsam bütçemi 7 bin tlye çıkarmaya çalışırdım ; Samsung Galaxy S20 FE için.Redmi Note 9 pro dediğiniz telefon 2020 yılının ara seri bir Xiaomi telefonuSamsung Galaxy S20 FE ise 2020'nin amiral gemisi Samsung modellerinden.Bariz bir işlemci ve performans farkı var.Samsung Snapdragon 865 kullanırken öbürüSnapdragon 720G kullanıyor.Snapdragon 865 işlemcisi premium işlemci denilebilir, daha uzun ömürlüdür. Yani Samsung S20 FE daha uzun ömürlü olacaktır. Yorumla aleynas00 1 yıl Çabuk kırıyorum o yüzden pahalı bir şey almak istemiyorum 😂🙏🏻 Yorumla Sessizliğindehşeti 1 yıl Samsung çok delikanlı gördü senin gibi aslanım.Bi kılıf tak bi ekran koruyucu tak Samsung Galaxy S20 FE'ye ; yeni telefon takıntın yoksa 4-5 sene kullanırsın rahat. Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl ben kullanıyorum ama amoled ekranlı telefon tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Algı123 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok hızlı uygulamalarda kasma olmuyor. Süper tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 90% 1 yıl redmi note 10 kullaniyorm fena degil iyi 0 1 Yorumla aleynas00 1 yıl Note 10 kimse önermiyor 😂 güzel değilmiş Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl elşmde note 10 var allah alkına kç kurtsr kendini 0 1 Yorumla aleynas00 1 yıl Note 10 güzel değilmiş hiç kimse önermiyor note 8 ve 9 güzelmiş seride Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Akrabada var, memnun ama daha iyi alternatifler var…
Baya önerdiler bunu her konuda ondan buna sardım
Fiyatına baktım, en ucuz 4973 tlye var. Çok pahalı.
Ben sizin yerinizde olsam bütçemi 7 bin tlye çıkarmaya çalışırdım ; Samsung Galaxy S20 FE için.
Redmi Note 9 pro dediğiniz telefon 2020 yılının ara seri bir Xiaomi telefonu
Samsung Galaxy S20 FE ise 2020'nin amiral gemisi Samsung modellerinden.
Bariz bir işlemci ve performans farkı var.
Samsung Snapdragon 865 kullanırken öbürüSnapdragon 720G kullanıyor.
Snapdragon 865 işlemcisi premium işlemci denilebilir, daha uzun ömürlüdür. Yani Samsung S20 FE daha uzun ömürlü olacaktır.
Çabuk kırıyorum o yüzden pahalı bir şey almak istemiyorum 😂🙏🏻
Samsung çok delikanlı gördü senin gibi aslanım.
Bi kılıf tak bi ekran koruyucu tak Samsung Galaxy S20 FE'ye ; yeni telefon takıntın yoksa 4-5 sene kullanırsın rahat.
ben kullanıyorum ama amoled ekranlı telefon tavsiye ederim
Çok hızlı uygulamalarda kasma olmuyor. Süper tavsiye ederim.
redmi note 10 kullaniyorm fena degil iyi
Note 10 kimse önermiyor 😂 güzel değilmiş
elşmde note 10 var allah alkına kç kurtsr kendini
Note 10 güzel değilmiş hiç kimse önermiyor note 8 ve 9 güzelmiş seride
Poco x3 pro kulöanıyorum ben
İdare eder