İnternet & Teknoloji İphone 6 bok gibi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çöpe atmak istiyorum yenisini nasıl alıcam bir fikrim ypk Güncellemeler+1 yıl keşke çalışsam Güncellemeler+1 yıl keşke zengin olsaydım İphone 6 bok gibi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sen seç bana sana alıyorum hem de böyle elllemeli sen seversin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ney Yorumla grkmmm9 +1 yıl 3310 sen seversin demiştim. Yorumla Soran +1 yıl onu ne yapcam Yorumla grkmmm9 +1 yıl artık ne yapmak istiyorsan yap. Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Twitter’a giremiyorsun dimi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla ByToRo +1 yıl Kıyamam Yorumla Soran +1 yıl başka uygulamalara da giremiyorum Yorumla ByToRo +1 yıl O zaman daha çok kıyamam Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
Kraall01 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Paran var mı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ailem fakir Yorumla Kraall01 +1 yıl Ailem fakir denemez canım buna ailemin maddi durumu yok denir Yorumla Kraall01 +1 yıl Yardımcı olurum istersen Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla grkmmm9 +1 yıl Çok yardım seversen bize de yardımcı ol tabii karşılığın nude falan istemezsin herhalde. :D Yorumla Kraall01 +1 yıl İstek at bana ozele gel Yorumla Kraall01 +1 yıl Ya kardeş bı hadi ordan git ne nudesi herkesi kendin sanma Yorumla grkmmm9 +1 yıl Kız olunca nasıl da yardım ediyor çok yardım seversen bizede yardım et kesin kıza benle takıl alırım der şimdi bu :D Yorumla Kraall01 +1 yıl Lan kamil yardımdan kastım kıza akıl vercm Yorumla Kraall01 +1 yıl Allah bilir kaç yasindadir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen seç bana sana alıyorum hem de böyle elllemeli sen seversin.
ney
3310 sen seversin demiştim.
onu ne yapcam
artık ne yapmak istiyorsan yap.
Twitter’a giremiyorsun dimi
evet
Kıyamam
başka uygulamalara da giremiyorum
O zaman daha çok kıyamam
😀
Paran var mı
ailem fakir
Ailem fakir denemez canım buna ailemin maddi durumu yok denir
Yardımcı olurum istersen
evet
Çok yardım seversen bize de yardımcı ol tabii karşılığın nude falan istemezsin herhalde. :D
İstek at bana ozele gel
Ya kardeş bı hadi ordan git ne nudesi herkesi kendin sanma
Kız olunca nasıl da yardım ediyor çok yardım seversen bizede yardım et kesin kıza benle takıl alırım der şimdi bu :D
Lan kamil yardımdan kastım kıza akıl vercm
Allah bilir kaç yasindadir