İnternet & Teknoloji İnstagram hesabımı annemin numarasıyla doğruladım bi sorun olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anneme mesaj gelip durur mu instayla ilgli? Güncellemeler+1 yıl Numara yok ayarlara baktığımda İnstagram hesabımı annemin numarasıyla doğruladım bi sorun olur mu? Cevapla Mesaj Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
karta19 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ben kendi numaramla doğruladım SMSten hiç mesaj gelmedi bu zamana kadar sadece şifre unutursan falan gelir o kadar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl şu an şifremi yenilersem mesaj gider mi Yorumla karta19 +1 yıl Gitmez Yorumla Soran +1 yıl rehberindeki kişilere mesaj gider mi öneri olarak Yorumla Soran +1 yıl Ayarlara baktm numara yok bu durumda hiçbir şekilde bildirim gitmez dimi? Yorumla karta19 +1 yıl Sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl inş. teşekkurler Yorumla
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayir ama sifre yenileme falan yaptığında annene onay kodu gelir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayarlara baktım numara kayıtlı değil bu durumda hiç bir şekilde bildirim gitmez dimi Yorumla Mtmzllmatmazel +1 yıl Dediğim gibi şifre falan yenilemede şifreni unutursan falan doğrulamak kodu gelir yine Yorumla Soran +1 yıl onay için telefon numarası ister ama dimi Yorumla Mtmzllmatmazel +1 yıl Evt ama o telefon numarasını ister başka değil Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayarlara baktım numara kayıtlı değil bu durumda hiç bir şekilde bildirim gitmez dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kendi numaramla doğruladım SMSten hiç mesaj gelmedi bu zamana kadar sadece şifre unutursan falan gelir o kadar
şu an şifremi yenilersem mesaj gider mi
Gitmez
rehberindeki kişilere mesaj gider mi öneri olarak
Ayarlara baktm numara yok bu durumda hiçbir şekilde bildirim gitmez dimi?
Sanmıyorum
inş. teşekkurler
Hayir ama sifre yenileme falan yaptığında annene onay kodu gelir
Ayarlara baktım numara kayıtlı değil bu durumda hiç bir şekilde bildirim gitmez dimi
Dediğim gibi şifre falan yenilemede şifreni unutursan falan doğrulamak kodu gelir yine
onay için telefon numarası ister ama dimi
Evt ama o telefon numarasını ister başka değil
hayır
Ayarlara baktım numara kayıtlı değil bu durumda hiç bir şekilde bildirim gitmez dimi