İnternet & Teknoloji 1 ay Skype güvenilir mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 03 güvenilir bir uygulama mi? Ekran kaydı ya da SS alınınca bildirim gelir mi Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Skype güvenilir mi? 133 Görüşünü yaz
SіlverBlossome Guru 1 ay Bilmiyorum hiç kullanmadım ama benim için pek güven oluşturan programlar değil oralar bence kullanma derim sana yani kullancaksanda araştır iyice Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
severimsormayi | İnternet & Teknoloji konusunda 134 görüş paylaştı. Yoda 1 ay bilemiyorum var ama daha hic konusacak kimseye dnek gelmedim gelsem denerdim istersen deneyelim oluyormu diye bekleirm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Memoo00007 | İnternet & Teknoloji konusunda 593 görüş paylaştı. Master 1 ay güvenilir knks skype da karşıya bildirim vermiyordu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Pronari2 Xper 4 1 ay Gelmez. Skype içinden ekran kaydı yaparsa görünür sadece Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
nonick112233 Xper 7 1 ay En iyisi snapchat o anlamda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Snapchatte görüntülü konuşma var mıydı nonick112233 1 ay Var nonick112233 1 ay Gayet başarılı ben bayılıyorum
enverbeyyy | İnternet & Teknoloji konusunda 114 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay sexting yapmaya uygun değil... instadan devam.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
By_Barsss | İnternet & Teknoloji konusunda 293 görüş paylaştı. Guru 1 ay Hayır bildirim gelmez ama güzel bir uygulama evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
scorpion026 | İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 1 ay sanal seks yapacaksan snapten yap Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Plüton9 | İnternet & Teknoloji konusunda 84 görüş paylaştı. Bilge 1 ay zamanın emektarı ahsb Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
chace | İnternet & Teknoloji konusunda 115 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bildirim gelmiyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
AkrepCandır Xper 6 1 ay evet bende oradayım gayet guzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
313Bilmiyorum hiç kullanmadım ama benim için pek güven oluşturan programlar değil oralar bence kullanma derim sana yani kullancaksanda araştır iyice
bilemiyorum var ama daha hic konusacak kimseye dnek gelmedim gelsem denerdim istersen deneyelim oluyormu diye bekleirm
güvenilir knks skype da karşıya bildirim vermiyordu
Gelmez. Skype içinden ekran kaydı yaparsa görünür sadece
En iyisi snapchat o anlamda
Snapchatte görüntülü konuşma var mıydı
Var
Gayet başarılı ben bayılıyorum
sexting yapmaya uygun değil... instadan devam..
Hayır bildirim gelmez ama güzel bir uygulama evet
Ey iyi yol bildiğin yoldur😊
sanal seks yapacaksan snapten yap
zamanın emektarı ahsb
Bildirim gelmiyor
evet bende oradayım gayet guzel
Güvenilir
Alınır soyunma 😄
Gelmez
gelmez galiba