İnternet & Teknoloji Twitter'da dondurulan hesabın mesajları silinir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Twitter da Karşı taraftan siliniyor mu Ben hesabimi dondurdum diyelim karşı taraftan da gidiyor mu Twitter'da dondurulan hesabın mesajları silinir mi? Cevapla Mesaj Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet gidiyor yazdıkların 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama denedik olmadı kaç günde siliniyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben denedim birine çok ağır sövmüştüm. Sonra pişman oldum silemediğim için hesabı kapattım hatta sildim. Ama o sıra bi arkadaşa yazdim hesabı kapatınca onda gözükmüyor muş Yorumla Soran +1 yıl Hesabı açınca mesajlar yine düşer mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düser tabi bende silmek zorunda kaldım Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Gitmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet gidiyor yazdıkların
Ama denedik olmadı kaç günde siliniyor ki
Ben denedim birine çok ağır sövmüştüm. Sonra pişman oldum silemediğim için hesabı kapattım hatta sildim. Ama o sıra bi arkadaşa yazdim hesabı kapatınca onda gözükmüyor muş
Hesabı açınca mesajlar yine düşer mi
Düser tabi bende silmek zorunda kaldım
Gitmiyor